Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Grootverdiener kan transfervrij vertrekken bij gedegradeerd NAC'

Laatste update:

Dat houdt in dat Ten Rouwelaar, net als Erik Falkenburg, een grootverdiener blijft binnen de selectie van coach Robert Maaskant. Samen strijken zij zo'n 250.000 euro op: een forse hap uit het totale spelersbudget van NAC. Ook Mats Seuntjens verdient meer dan veel van zijn ploeggenoten, maar in tegenstelling tot Ten Rouwelaar en Falkenburg lijkt hij te worden verkocht. Met name AZ zou geïnteresseerd zijn.

Volgens BN DeStem hoopt NAC in samenspraak met Ten Rouwelaar alsnog tot andere contractvoorwaarden te komen. Algemeen directeur Justin Goetzee gaf onlangs al het goede voorbeeld. Hij besloot 12,5 procent van zijn salaris in te leveren. NAC hoopt dat meer medewerkers zijn voorbeeld uiteindelijk zullen volgen.

Het inkrimpen van het budget heeft ook gevolgen voor de transferactiviteiten van de club. Voetbal International meldt dat NAC voor komend seizoen 'verplicht' is te winkelen bij andere clubs uit de Jupiler League. Onder meer Luis Pedro (FC Emmen) en Leroy Labylle (MVV Maastricht) staan op het wensenlijstje. Spelers als Nick van der Velden en Abel Tamata zijn niet meer haalbaar, stelt het weekblad.

Update 22 juni 9.15 uur - 'Grootverdiener kan transfervrij vertrekken bij gedegradeerd NAC'
Erik Falkenburg kan zelf bepalen of hij met NAC Breda in de Jupiler League gaat voetballen. In het contract van de aanvaller is geen degradatieclausule opgenomen, zodat hij ook na de degradatie uit de Eredivisie zijn salaris behoudt, maar volgens BN DeStem staat in de verbintenis wél dat Falkenburg deze zomer transfervrij mag vertrekken bij NAC. Trainer Robert Maaskant, die tevens de functie van technisch directeur bekleedt in Breda, heeft overigens het liefst dat de grootverdiener blijft.

Jelle ten Rouwelaar moet zelf iets inleveren

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
9
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
5
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
54
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties