Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Guardado gaat zelfs al met PSV mee naar Portugal

Laatste update:

De Mexicaan, die werd vervangen door Jorrit Hendrix, kampt met een dikke enkel: het is nu nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Spits Luuk de Jong hoopt dat de schade meevalt. "Hij is belangrijk voor het team", zegt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf. "Hij kan even rust in het spel brengen of het spel versnellen."

"Maar hij is daarnaast ook gewoon een heel goede voetballer. Dat hebben we bij Nederland-Mexico wel kunnen zien", vervolgt De Jong. "Het is te hopen dat hij er niet lang uit ligt, want er komen belangrijke wedstrijden aan." PSV kwam zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Groningen en heeft nu nog twee punten meer dan achtervolger Ajax.

Update 24 november 12.30 uur - Duel met Feyenoord lijkt niet in gevaar voor Guardado
De blessure van Andrés Guardado lijkt mee te vallen. De middenvelder viel zondag in de slotfase van het duel met FC Groningen geblesseerd uit en leek er ernstig aan toe. Thijs Slegers en Rik Elfrink, PSV-watchers bij Voetbal International en het Eindhovens Dagblad, melden maandag echter dat Guardado de wedstrijd tegen Feyenoord gewoon lijkt te halen. Zondag komen de Rotterdammers op bezoek in Eindhoven.

Update 26 november 10.30 uur - Guardado gaat zelfs al met PSV mee naar Portugal
De enkelblessure die Andrés Guardado zondagmiddag opliep tegen FC Groningen blijkt niet ernstig te zijn. De middenvelder is inmiddels alweer van de pijn verlost en zit in de wedstrijdselectie van PSV voor het treffen met Estoril van donderdag. PSV maakt op de website van de club bekend dat Phillip Cocu twintig spelers meeneemt naar Portugal en ook Guardado is in het vliegtuig gestapt.

-
Andrés Guardado is de beste middenvelder die PSV heeft

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
7
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
66
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties