Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gudelj ontbreekt op training en wordt gekeurd bij Ajax'

Laatste update:

Gudelj schijnt ervoor te hebben gezorgd dat Ajax ook zijn vader Nebojsa (46) en broertje Dragi (17) in zal lijven. Laatstgenoemde is een talentvolle verdediger, die dit seizoen nog bij Jong NAC speelt. Hij zou de kans krijgen om een plek in de selectie van Jong Ajax te bemachtigen. Dit team zit momenteel niet ruim in de linksbacks.

Nebojsa Gudelj zou een rol moeten krijgen binnen de scouting van Ajax. De oud-speler en oud-trainer van NAC woont en werkt al sinds 1997 in Nederland en kent de Eredivisie daardoor erg goed, maar hij heeft ook een uitstekend netwerk in de Balkan en met name Servië, waar Ajax van zou kunnen profiteren.

Volgens De Telegraaf wil Ajax de 23-jarige Nemanja Gudelj zo snel mogelijk presenteren en zou dat nog deze week kunnen gebeuren. De middenvelder zal aankomende zondag niet in actie komen voor AZ, omdat hij geschorst is tegen zijn oude club NAC. Ajax betaalt zo'n zes miljoen euro aan AZ voor Gudelj, die twee jaar in Alkmaar speelde.

Update 6 mei 13.41 uur - 'Gudelj ontbreekt op training AZ en wordt gekeurd bij Ajax'
Volgens RTV Noord-Holland ontbrak Nemanja Gudelj woensdagochtend op de training van zijn club AZ. Dat zou te maken hebben met zijn naderende overstap naar Ajax, die mogelijk in de middaguren al bekendgemaakt zal worden. Gudelj deed niet mee tijdens de oefensessie in Alkmaar en zou medisch gekeurd worden in Amsterdam.

Denk je dat Nemanja Gudelj een aanwinst kan zijn voor Ajax?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties