Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Guidetti werkt weer volledige training af bij Feyenoord

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad weet dat Guidetti, die wordt gehuurd van Manchester City en al elf goals maakte in de Eredivisie, maandag voor de tweede keer in drie dagen tijd het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam bezocht. Hij krijgt alleen nog vloeibaar voedsel en liet de infectie in zijn keel, die wordt bestreden met stevige antibiotica, onderzoeken door specialisten. De koorts waarvan hij zaterdag flinke last, is volgens clubarts Casper van Eijck wel flink gezakt.

"Of hij zondag haalt? Het blijft echt afwachten. Een koortsaanval doet wel iets met je conditie", zegt Van Eijck in de ochtendkrant. Beter nieuws voor Feyenoord is er over Stefan de Vrij. De verdediger speelde op 18 december voor het laatst mee in het team van Ronald Koeman; het betrof toen een invalbeurt van vier minuten nadat hij al een maand absent was geweest. De Vrij heeft nauwelijks wedstrijdritme, maar is wel weer zo goed als volledig hersteld van een enkelblessure. Miquel Nelom lijkt de thuiswedstrijd tegen Ajax nog niet te halen.

Update 25 januari 14:15 uur - Guidetti werkt looptraining af maar blijft vraagteken
John Guidetti heeft woensdag een looptraining afgewerkt, zo meldt RTV Rijnmond woensdag. De aanvaller van Feyenoord kampt met ontstoken amandelen en is een twijfelgeval voor de Klassieker tegen Ajax van zondag. Volgens clubarts Casper van Eijck kiest men voor een langzame opbouw met de Zweed, die de voorbije dagen ook last had van een koortsaanval.

Stefan de Vrij is fit genoeg om zondag te spelen tegen Ajax. De Feyenoorder keerde woensdag net als zijn ploeggenoot Miquel Nelom terug op het trainingsveld. De beide verdedigers trainden individueel, donderdag zullen ze weer aansluiten bij de groepstraining.

Update 26 januari 12:50 uur - Guidetti na korte looptraining opnieuw snel terug naar binnen
Het blijft twijfelachtig of John Guidetti zondag kan spelen tegen Ajax. De aanvaller van Feyenoord kampt met ontstoken amandelen en liet zich donderdag weer even op het trainingsveld zien. Evenals woensdag werkte hij een korte loopoefening af en verdween daarna weer naar binnen. Stefan de Vrij en Miquel Nelom deden weer mee aan de groepstraining.

Update 27 januari 13:45 uur - Guidetti doet mee in partijvorm en lijkt Klassieker te halen
De supporters van Feyenoord wachten nog gespannen op het groene licht, maar John Guidetti lijkt zondag te kunnen spelen tegen Ajax. De aanvaller hield het in de afgelopen dagen slechts bij loopoefeningen, maar deed vrijdag mee in de partijvorm. De kans is daardoor aanzienlijk dat Guidetti zondag kan starten: Ronald Koeman heeft daar nog niks over gezegd.

Update 28 januari 13:58 uur - Guidetti werkt weer volledige training af bij Feyenoord
Het ziet ernaar uit dat John Guidetti zondag gewoon van de partij is tijdens Feyenoord-Ajax. De Zweedse spits begon de week met griep en sloeg daardoor enkele trainingen over; ook werd hij onderzocht in het Erasmus Medisch Centrum en at hij alleen vloeibaar. Zaterdag trainde Guidetti, die dit seizoen topscorer is van Feyenoord, echter weer volledig mee met zijn teamgenoten. Het is nog niet met zekerheid te zeggen of Guidetti in de selectie zal worden opgenomen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, maar hij lijkt dus weer behoorlijk aangesterkt.

Wie kan Feyenoord moeilijker missen tegen Ajax?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
40
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties