Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Haar gaat op aanbod AZ in en wordt specialistentrainer

Laatste update:

Van Basten besloot een paar maanden geleden al dat hij niet wilde bijtekenen in Friesland. De mogelijkheden waren er niet groot genoeg en de oud-spits wilde graag een andere uitdaging. San Marco zal bij AZ geassisteerd worden door Alex Pastoor en Dennis Haar. Martin Haar, die de voorbije seizoenen de trainers van AZ altijd terzijde was, blijft ook betrokken bij de staf van het eerste elftal.

Van Basten zegt dinsdag dat hij met plezier aan de slag gaat in Noord-Holland. Hij noemt AZ een club met mogelijkheden en spreekt de hoop uit, dat de spelers het publiek zullen vermaken. "Dat wordt gevraagd bij deze club. Mijn doel is om AZ te krijgen waar het hoort: aan de top van Nederland. Na de tiende en de achtste plaats zullen we het misschien iets voorzichtiger dan de top zes moeten insteken. De wil is omhoog kijken en de top van de eredivisie nerveus maken", aldus Van Basten tegen NUsport.

AZ zit financieel stevig in zijn stoel, heeft Van Basten gemerkt, en dat vindt hij wel zo prettig. De trainer is al bezig een goede selectie samen te stellen voor het seizoen 2014/15. "In elke linie kan er wel een speler bij als versterking. De club is hard bezig om dat te realiseren. Wat er te verbeteren valt? De resultaten, ons wel plaatsen voor Europees voetbal. We kunnen ons richten op de Eredivisie", gaf Van Basten aan via de officiële kanalen van AZ.

De 49-jarige oud-aanvaller is een volgende grote naam voor AZ, dat met Co Adriaanse, Louis van Gaal, Ronald Koeman en Dick Advocaat al stevige namen naar de club wist te halen. Van Basten hoopt dat de weg die Van Gaal is gegaan na AZ een voorbeeld zal zijn voor hoe hij het zelf gaat maken als hoofdcoach. "Ik zou graag de weg van Van Gaal volgen. Hij heeft het hier bij AZ ook heel goed gedaan. Hij is een topcoach."

Update 21 mei 11.33 uur - 'Specialistentrainer' Haar vraagt extra bedenktijd aan AZ
Marco van Basten wil Martin Haar graag voor AZ behouden, maar het is nog niet zeker of dit gaat gebeuren. De coach was jarenlang assistent-trainer bij de Alkmaarders en heeft nu een aanbieding op zak om specialistentrainer te worden. Haar weet echter nog niet of hij die functie wil gaan vervullen en heeft om extra bedenktijd gevraagd, meldt het Algemeen Dagblad. In zijn nieuwe functie zal hij niet meer op de bank plaatsnemen.

Update 27 mei 08.30 uur - Haar gaat op aanbod AZ in en wordt specialistentrainer
Martin Haar blijft bij AZ. Na enige bedenktijd heeft de assistent-trainer besloten om verder te gaan als specialistentrainer, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdag. Haar, die spoedig een vierjarig contract zal ondertekenen, zal elke dag op het trainingsveld van de Alkmaarse club plaatsnemen, maar zal tijdens wedstrijden niet meer op de bank zitten.

Gaat Marco van Basten het goed doen met AZ, volgend seizoen?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties