Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Hak-penalty' levert geen schorsing maar mogelijk boete op

Laatste update:

De middenvelder rende naar de bal en daar aangekomen draaide hij zich plotseling om, om de bal vervolgens met de hak binnen te werken. De keeper van Libanon had geen antwoord op de opmerkelijke strafschop van Diab, die niet op de waardering van zijn tegenstanders kon rekenen. Diverse spelers van Libanon informeerden of het nou nodig was om de ploeg zo voor schut te zetten.

De laatste tien minuten van de wedstrijd werden nog aardig onvriendelijk en na afloop wensten de spelers uit Libanon de zaak ook niet te laten rusten. Diab werd uiteindelijk door medespelers en de trainersstaf naar de kleedkamer gebracht en zal zich voortaan nog wel een keer bedenken als hij weer een opvallende manier om een penalty te nemen in zijn hoofd heeft zitten.

Update 19 juli, 14:23 uur - 'Hak-penalty' van Diab krijgt mogelijk vervelend staartje
De sierlijke strafschop van Awana Diab krijgt mogelijk nog een staartje. De speler van de Verenigde Arabische Emiraten werd weliswaar een internetsensatie met de hakbalpenalty, maar wordt mogelijk door de nationale voetbalbond geschorst wegens respectloos gedrag. "Dit hoort niet. Het is respectloos en wij kunnen dit niet accepteren", zo laat Esmaeel Rashed van de voetbalbond dinsdagmiddag tegenover The National Newspaper weten.

Update 20 juli, 12:10 uur - 'Hak-penalty' levert geen schorsing maar mogelijk boete op
Theyab Awana zal niet uit het nationale elftal van de Verenigde Arabische Emiraten verbannen worden. De middenvelder zette Libanon onlangs voor schut, door te scoren met een penalty met de hak, en de voetbalbond van zijn land stond niet achter zijn actie. Awana heeft zijn excuses aangeboden en zal niet geschorst worden: "De speler blijft actief voor het team. Alles is in orde, er is geen onrust tussen hem en zijn teamgenoten. Het besluit over welke straf de speler krijgt opgelegd is in handen van de bondscoach", zei teammanager Esmaeel Rashed.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties