Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hamburger SV bevestigt gesprek met topkandidaat Van Marwijk

Laatste update:

Bij HSV is Rafael van der Vaart de sterspeler en hij voelt wel wat voor een hernieuwde samenwerking met Van Marwijk. "Ik ken Van Marwijk van de nationale ploeg", zei de middenvelder. "Hij is een goede trainer en ik ben zeer positief over hem." De vraag is echter of Van Marwijk de eerste keus is bij HSV: als het aan miljardair Klaus-Michael Kühne ligt, komt Felix Magath naar de club.

Kühne stopte de afgelopen jaren vele miljoenen euro's in HSV en betaalde ook mee aan de terugkeer van Van der Vaart. "Ik wens dat de directie met Magath om tafel gaat zitten", vertelde de machtige investeerder vrijdag aan Duitse journalisten. "Praten doet geen pijn, ik ben bereid om met een bedrag te helpen." Ook Thomas Schaaf schijnt een kandidaat te zijn bij die Rothosen.

Update 21 september 15.55 uur - Hamburger SV bevestigt gesprek met topkandidaat Van Marwijk
Investeerder Klaus-Michael Kühne hoopt op de komst van Felix Magath, maar het lijkt erop dat niet hij, maar sterspeler Rafael van der Vaart zijn zin gaat krijgen. Op televisiezender Sky heeft technisch directeur Oliver Kreuzer van Hamburger SV bevestigd dat hij heeft gesproken met Bert van Marwijk over het takenpakket van de vertrokken Thorsten Fink. "Maar er zijn ook nog andere kandidaten", benadrukt Kreuzer. Volgens Duitse media is de kans echter groot dat Van Marwijk de baan zal krijgen.

Hoop jij dat Bert van Marwijk naar Hamburger SV zal gaan?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties