Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Hart verlengt contract in Etihad Stadium tot medio 2019

Laatste update:

Pellegrini sluit niet uit dat er zaterdag al witte rook zal zijn omtrent de nieuwe overeenkomst voor Hart. "Ik kan niet zeggen hoe laat, maar ik kan wel zeggen dat het wellicht morgen zal zijn", erkende de manager van the Citizens. "Het is belangrijk voor de club om Joe te behouden. Dat heb ik altijd gezegd. Hij is een zeer goede doelman en dat niet alleen. Hij is een heel belangrijke voetballer voor de selectie. Dus wellicht is er morgen al goed nieuws."

Hart zal waarschijnlijk de volgende speler zijn die wekelijks, en gedurende vijf jaar, een bedrag van minimaal 140.000 euro overgemaakt zal krijgen. In de nieuwe overeenkomsten voor de spelers worden aantrekkelijke basispremies opgenomen, waardoor Hart elke zeven dagen vrijwel verzekerd is van een bedrag van pakweg 190.000 euro. Kompany heeft 'kaal' 150.000 euro per week aan inkomsten, terwijl Silva zonder premies elke week verzekerd is van 165.000 euro.

Manchester City haalde afgelopen zomer Willy Caballero naar de Eastlands. Pellegrini kent de Argentijnse doelman nog van hun gezamenlijke periode bij Málaga. Hart heeft zich echter niet uit de basis laten verdrijven. "Joe is bezig aan een zeer sterk seizoen", erkent Pellegrini. "De komst van Caballero was zeer goed voor de club, voor Joe, voor Willy, voor iedereen. Het is ook een zeer goede doelman. Spelers presteren top als hun concurrenten ook top zijn."

Update 12 december 08.50 uur - Miljoenendeal bij Man City 'vrijwel in kannen en kruiken'
Het wachten is nog altijd op witte rook, maar Joe Hart gaat ervan uit dat niets meer een nieuwe deal met Manchester City in de weg kan staan. "Voor zover ik weet is het vrijwel in kannen en kruiken. Ik wil hier zo lang mogelijk blijven", benadrukt de 27-jarige doelman aan BBC Sport. "Ik ben hier nu al zo lang. Dit is mijn club. Ik hoop dat ik in de nabije toekomst dat contract kan ondertekenen." Hart, die in 2006 voor 750.000 euro van Shrewsbury Town overkwam, heeft in het Etihad Stadium een contract tot medio 2017.

Update 19 december 18.58 uur - Hart verlengt contract in Etihad Stadium tot medio 2019
Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan echt officieel: Joe Hart heeft zijn contract bij Manchester City met twee jaar verlengd. De Engelse doelman stond tot 2017 op de loonlijst, maar heeft nu tot medio 2019 bijgetekend. Manchester City bevestigt de verlengde verbintenis via de officiële kanalen. De 27-jarige Hart stapte in de zomer van 2006 over van Shrewsbury Town naar the Citizens en keepte al 210 wedstrijden in de Premier League. Bovendien is hij 48-voudig international.

Joe Hart is de beste doelman van de Premier League

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties