Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Havenaar laat eerste training schieten en is op weg naar uitgang

Laatste update:

Vitesse heeft te kennen gegeven dat het met de speler om de tafel wil om een nieuw contract te bespreken, maar daar lijkt Havenaar niet voor in. Over een paar dagen is hij transfervrij en als de voortekenen niet bedriegen, verkast hij naar een andere competitie. Er zouden zelfs al contacten zijn met clubs in Spanje, Portugal en Duitsland.

De 27-jarige Havenaar kwam in januari 2012 naar Nederland en speelde sindsdien 93 wedstrijden voor Vitesse. Daarin was de zeventienvoudig international van Japan goed voor 27 doelpunten en 16 assists. Recentelijk werd Havenaar, zoon van twee Nederlanders die naar Japan verhuisden, nog in verband gebracht met Feyenoord. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Graziano Pellè, die waarschijnlijk vertrekt. Ronald Koeman raadde zijn ex-club die optie echter af.

Update 29 juni 13.25 uur - Havenaar laat eerste training schieten en is op weg naar uitgang
Mike Havenaar vertrekt bij Vitesse, zo meldt Omroep Gelderland. De lange Japanner was zondag niet aanwezig op de eerste training op Papendal. Algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse bevestigt aan het regionale medium dat de spits niet meer terugkomt. Havenaar speelde twee seizoenen voor Vitesse en staat in de belangstelling van een aantal buitenlandse clubs.

Mike Havenaar zou een aanwinst kunnen zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties