Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hazard besluit aanvoerdersband terug te geven aan De fauw

Laatste update:

"Ik heb in samenspraak met de club en in het belang van de club besloten de aanvoerdersband door te geven aan Hazard", verklaart De fauw. "Wij zijn erbij gebaat dat Zulte Waregem Thorgan Hazard nog minimum een jaar langer aan zich kan binden. Dit kan helpen bij zijn ontwikkeling. Uiteraard zal ik de rol die ik de laatste twee jaar vervulde binnen de club blijven vertolken."

Sportmagazine claimt dat De fauw het nieuws net voor aanvang van de Champions League-wedstrijd tegen PSV zou hebben doorgekregen. Mogelijk is dat de reden waarom de rechtsback een van zijn slechtste wedstrijden in het shirt van Zulte speelde. Diverse spelers hebben geen begrip voor de beslissing, die bovendien zou zijn opgelegd door Chelsea. Het zou naar verluidt een van de voorwaarden geweest zijn om de broer van Eden Hazard opnieuw een jaar aan de Gaverbeek te stallen.

Update 3 augustus 17.04 uur - Zulte Waregem betreurt commotie na aanvoerderswissel
Zulte Waregem zegt de commotie te betreuren die is ontstaan na het wijzigen van de aanvoerder. Davy De fauw begon het seizoen met de aanvoerdersband en droeg die om de arm tegen Lierse SK en PSV. Vervolgens nam Thorgan Hazard de band echter over, hetgeen de media ertoe verleidde te claimen dat dit op gezag van Chelsea gebeurde. Middels een officieel statement reageert Zulte Waregem nu op de aantijgingen. Men zegt de commotie te betreuren. "Zowel de voorzitter, gedelegeerd bestuurder als trainer zijn er maximaal voor gegaan om Thorgan Hazard bij Zulte Waregem te houden. We vragen iedereen om om onze ploeg, Thorgan en Davy in het bijzonder, massaal te steunen vanavond en woensdag voor de partij tegen PSV, een duel waarin alles nog mogelijk is."

Update 3 augustus 20.10 uur - Hazard besluit aanvoerdersband terug te geven aan De fauw
Davy De fauw heeft de aanvoerdersband bij Zulte Waregem weer terug. De verdediger werd afgelost als captain door Thorgan Hazard, wat tot de nodige speculaties in de media leidde. Zulte meldt op het officiële Twitter-account dat Hazard heeft besloten om 'in het belang van de groep' de aanvoerdersband terug te geven aan De fauw. Zulte speelt op dit moment tegen KV Kortrijk.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
3
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
6
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
14
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties