Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hebei China Fortune maakt transfersom Mascherano wereldkundig

Laatste update:

De routinier kwam in het seizoen 2010/11 over van Liverpool voor een bedrag van 24 miljoen euro. Daarvan kwam liefst vier miljoen euro uit de eigen zak van de Argentijn, die bovendien twintig procent minder ging verdienen ten opzichte van zijn loon op Anfield. Mascherano won achttien prijzen met Barcelona en had nog een contract tot medio 2019, met een transferclausule van honderd miljoen euro.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Mascherano heeft 334 officiële duels gespeeld voor Barcelona, waarin hij één keer wist te scoren. De Argentijn heeft in het Camp Nou met vijf verschillende trainer samengewerkt: Josep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique en Ernesto Valverde. Onder laatstgenoemde coach kwam Mascherano weinig aan spelen toe. De routinier wilde meer speeltijd met het oog op het WK in Rusland.

De 34-jarige verdediger annex verdedigende middenvelder is naast Lionel Messi, Dani Alves en Phillip Cocu de buitenlander met de meeste wedstrijden achter zijn naam namens Barcelona. Hebei China Fortuna betaalt volgens Goal bijna zes miljoen euro voor Mascherano, terwijl Spaanse media, zoals Mundo Deportivo, spreken over tien miljoen euro.

Update 24 januari 10.17 uur - Barcelona bevestigt vertrek Mascherano naar Hebei China Fortune
Barcelona heeft woensdagochtend bevestigt dat Javier Mascherano zijn loopbaan inderdaad voort gaat zetten bij Hebei China Fortune. De Argentijn zal zich per 26 januari aansluiten bij de club van trainer Manuel Pellegrini, dat naar verluidt een bedrag tussen de zes en tien miljoen euro betaalt. In Hebei zal hij samen gaan spelen met onder meer Stéphane Mbia, Hernanes, Gervinho en landgenoot Ezequiel Lavezzi.

Update 25 januari 12.09 uur - Hebei China Fortune maakt transfersom Mascherano wereldkundig
Hebei China Fortune heeft de transfersom van Javier Mascherano bekendgemaakt. Diverse media maakten melding van een bedrag van tien miljoen euro, maar de Chinese club heeft laten weten dat de Argentijn 5,55 miljoen euro heeft gekost. Mascherano speelde sinds de zomer van 2010 in het Camp Nou en nam afgelopen woensdag afscheid van de Spaanse grootmacht. In totaal kwam hij 334 keer in actie voor Barcelona. Vrijdag sluit hij bij het trainingskamp in Marbella aan bij de selectie van Hebei China Fortuna.

Een goed besluit van Barcelona?

Meer nieuws

De EK-selectie van Oranje-opponent Polen: dit zijn de kanshebbers woensdag
4
FC Twente presenteert gedroomde opvolger naar Feyenoord vertrekkende Smal
5
PSV is volop in gesprek met ideale vervanger van André Ramalho
23
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
53
PSV bevestigt nieuwe deal voor Ismael Saibari: 'We slaan een mooie slag'
50
'Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson zat op tribune bij andere CL-ploeg'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties