Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heerenveen bevestigt gebroken middenvoetsbeentje bij Ödegaard

Laatste update:

Ödegaard werd zondag in de met 1-2 gewonnen wedstrijd in Almelo na een uur spelen vervangen door Michel Vlap. Twee dagen later blijkt dat hij dusdanig geblesseerd is, dat hij dit seizoen niet meer kan spelen. Zodoende heeft hij zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen gespeeld. De club uit Friesland huurt de talentvolle middenvelder, net als vorig seizoen, van Real Madrid. Zijn huurcontract in het Abe Lenstra Stadion loopt na het lopende seizoen af.

Ödegaard, vaste basisspeler in de ploeg van Jurgen Streppel, kwam dit seizoen in 24 competitiewedstrijden tot twee doelpunten. De negentienjarige Noor kon op jonge leeftijd naar een groot aantal Europese topclubs en werd begin 2015 voor 2,8 miljoen euro overgenomen door Real Madrid van Strömsgodset. In Madrid loopt zijn contract door tot medio 2021.

Update 3 april 14.04 uur - Heerenveen bevestigt gebroken middenvoetsbeentje bij Ödegaard
Martin Ödegaard heeft een middenvoetsbeentje gebroken, zo laat sc Heerenveen weten via de officiële kanalen. Het is niet duidelijk of de middenvelder dit seizoen nog in actie zal komen; de club stelt enkel dat trainer Jurgen Streppel 'voorlopig' niet over de van Real Madrid gehuurde Noor kan beschikken.

-

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties