Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heerenveen biedt niet genoeg en ziet toptalent naar Gent gaan

Laatste update:

Afgelopen donderdag wist de Nigeriaanse voetbaljournalist Muyiwa Lawal te melden dat Heerenveen interesse heeft in de negentienjarige rechtsbuiten en die berichtgeving lijkt dus te kloppen. Ook Tottenham Hotspur en twee Belgische clubs zitten achter Simon aan, maar volgens SL10 weet dat Heerenveen de meeste kans maakt op de jeugdinternational. Heerenveen zou circa 640.000euro willen betalen, maar Trencín zou minimaal 1,2 miljoen willen ontvangen.

Simon, die wordt vergeleken met Cristiano Ronaldo, maakte vorig jaar januari de overstap naar het Slowaakse AS Trencín. Sindsdien was hij goed voor zeventien doelpunten en elf assists in 38 wedstrijden. Simon heeft bij Trencín nog een contract tot de zomer van 2017.

Update 6 januari 12.15 uur - 'Belgen willen Heerenveen aftroeven en brengen 'enorm' bod uit'
Het is nog niet gezegd dat Moses Daddy-Ajala Simon daadwerkelijk naar Heerenveen komt. Volgens voetbaljournalist Muyiwa Lawal is ook AA Gent inmiddels volop in de race voor de aanvaller en de Belgen laten er geen gras over groeien. AS Trencín zou een 'enorm' bod binnen hebben gekregen van de Buffalo's. Over de hoogte van het bedrag doet Lawal geen mededelingen.

Update 6 januari 19.15 uur - Heerenveen biedt niet genoeg en ziet toptalent naar Gent gaan
Moses Daddy-Ajala Simon gaat waarschijnlijk bij AA Gent aan de slag. De negentienjarige aanvaller van AS Trencín wordt volgens Het Laatste Nieuws woensdag medisch gekeurd en er ligt een contract voor drieënhalf jaar voor hem klaar. De clubs hebben een principeakkoord bereikt over de transfer en sc Heerenveen lijkt het Nigeriaanse talent dus te kunnen vergeten. Volgens de Belgische krant hebben de Friezen afgelopen week twee keer een bod op Moses uitgebracht, maar Gent had klaarblijkelijk mee voor hem over.


Denk jij dat Moses Simon een versterking zou zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties