Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Heerenveen geeft geen krimp in onderhandelingen met Celta de Vigo'

Laatste update:

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Brahimi ligt. De Algerijns international staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en het makelaarskantoor Stellar Group zou diverse aanbiedingen voor de aanvaller in overweging hebben. Porto wil Larsson pas binnenhalen wanneer Brahimi is vertrokken en dus bestaat de kans dat de Portugese grootmacht te laat komt, omdat Celta al met Heerenveen in onderhandeling is.

Volgens de Portugese krant heeft Celta deze week een bod van zes miljoen euro uitgebracht op de Zweed. De vraagprijs van Heerenveen zou acht miljoen euro bedragen. Vorige week weigerde Larsson op de selectiefoto te gaan en de aanvaller kreeg geen rugnummer toegediend voor komend seizoen. Een vertrek lijkt dus onvermijdelijk. Behalve Porto en Celta zou ook Fiorentina belangstelling hebben, maar ondanks het vertrek van Federico Bernardeschi naar Juventus is het de afgelopen weken op dat gebied stil vanuit Florence.

Het contract van Larsson loopt nog een jaar door, al heeft Heerenveen een eenzijdige optie om de verbintenis te verlengen. De club weet dat de uitblinker brede interesse geniet en stelt zich niet al te meewerkend op in de onderhandelingen met Celta, meldde Marca vorige week nog. Technisch directeur Felipe Miñambres noemde Larsson maandag nog een 'geweldige speler', maar voegde eraan toe dat hij nog vastligt in Friesland.

Update 27 juli 23.50 uur - 'Celta verhoogt bod op Larsson naar zeven miljoen euro'
Celta de Vigo geeft de strijd om de handtekening van Sam Larsson niet op. Volgens Radio Marca biedt de Spaanse club inmiddels zeven miljoen euro voor de buitenspeler van sc Heerenveen, dat begin deze maand een formeel voorstel van 4,5 miljoen euro van tafel veegde. De inmenging van FC Porto noodzaakt Celta om haast te maken, al zet Heerenveen nog altijd in op een bedrag van acht miljoen euro.

Update 5 augustus 15.22 uur - 'Heerenveen geeft geen krimp in onderhandelingen met Celta de Vigo'
SC Heerenveen zet de hakken in het zand. De Friezen willen acht miljoen euro zien voor Sam Larsson en zijn niet van plan om die vraagprijs naar beneden bij te stellen, schrijft Mundo Deportivo zaterdagmiddag. Net als Radio Marca meldt de krant dat Celta de Vigo een bod van zeven miljoen euro heeft uitgebracht. Vrijdag werd duidelijk dat Larsson niet meereist naar Italië voor het trainingskamp van Heerenveen.

Sam Larsson is goed genoeg voor FC Porto

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties