Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Heerenveen heeft opvolger van Finnbogason bijna binnen'

Laatste update:

Viborg degradeerde afgelopen seizoen uit de hoogste Deense divisie en verlangt een transfersom van acht ton voor zijn topscorer, die een doorlopend contract heeft. Heerenveen verkocht Finnbogason voor ongeveer het tienvoudige aan Real Sociedad en zodoende lijkt de financiële kant van het verhaal geen obstakel om de transfer geen doorgang te laten vinden.

Heerenveen volgt Dalgaard, 1 meter 88, 'al tijden'. Mede dankzij zijn 26 doelpunten in 32 duels promoveerde Viborg naar de hoogste afdeling, waar de aanvaller tot 18 treffers in 33 wedstrijden kwam. Dat was echter niet voldoende voor lijfsbehoud van Viborg, maar voor Heerenveen wel een bewijs van de doelpuntendrang van de lange aanvaller.

Update 26 juli 21.05 uur - 'Heerenveen heeft opvolger van Finnbogason bijna binnen'
Het heeft er alle schijn van dat sc Heerenveen niet lang meer hoeft te wachten voordat de opvolger van Alfred Finnbogason gepresenteerd kan worden. Het was al bekend dat de Friezen belangstelling hadden voor Thomas Dalgaard en manager voetbalzaken Hans Vonk heeft tegenover de Leeuwarder Courant bevestigd dat zijn club 'dicht bij een akkoord is' met de dertigjarige spits van het Deense Viborg FF.

Een goede aanvaller voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties