Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heerenveen ontkent boeteclausule: 'Streppel maakt opstelling'

Laatste update:

Volgens El Confidencial wil Real Madrid met een clausule in het huurcontract voorkomen dat Ödegaard bij Heerenveen op de bank terecht komt. Iedere wedstrijd dat de Noorse middenvelder negentig minuten op de bank blijft bij de Friezen, zou Heerenveen namelijk op een boete van 40.000 euro, te betalen aan Real, komen te staan.

In het duel tegen FC Twente besloot trainer Jurgen Streppel het supertalent te passeren, maar hij kwam wel zes minuten voor tijd als invaller in het veld. Ödegaard is voor anderhalf jaar gehuurd door Heerenveen. Streppel gaf bij de komst van de middenvelder nog aan dat hij Ödegaard geen garantie gaf op een basisplaats. "Garanties dat hij speelt geven we niet. Het beste elftal speelt en dan maakt het niet uit of een speler bij Real vandaan komt of Olyphia", sprak de oefenmeester in januari.

Update 16.15 uur: Heerenveen ontkent boeteclausule: 'Streppel maakt opstelling'
SC Heerenveen heeft in een reactie op het verhaal van El Confidencial laten weten dat er geen sprake is van een boeteclausule in het huurcontract van Martin Ödegaard. "Ter geruststelling: Jurgen Streppel bepaalt de opstelling, niemand anders. Geen sprake van dergelijke boetebepalingen", laat algemeen directeur Luuc Eisinga weten via Twitter.

Vind jij dat Martin Ödegaard altijd in de basis moet staan bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
8
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
34
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties