Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heerenveen verwacht maandag twee transfers af te ronden

Laatste update:

De 21-jarige Veerman speelde eerder voor RKAV Volendam en meldde zich in 2012 bij de beloften van het grote Volendam. Vorig seizoen kwam hij tot zes doelpunten, maar in het huidige voetbaljaar staat de teller dus al op zestien goals in 21 wedstrijden in de Jupiler League. Veerman heeft in het Kras Stadion nog een contract tot medio 2016 en door een optie kan die verbintenis nog met één jaar worden verlengd.

Volgens Omrop Fryslân is de komst van Veerman, die bij Volendam wordt vergeleken met Ole Gunnar Solskjaer, wel afhankelijk van een eventuele verkoop of verhuur van Thomas Dalgaard. De dertigjarige Deen speelt de rest van het seizoen waarschijnlijk voor Odense BK, zo weten diverse Deense media te melden. Ook Hobro IK zou belangstelling hebben getoond voor Dalgaard.

Update 2 februari 00.15 uur - Heerenveen verwacht maandag twee transfers af te ronden
Technisch directeur Hans Vonk van sc Heerenveen rekent erop dat hij maandag in elk geval één speler uitzwaait en één speler aantrekt. Het is de bedoeling dat Thomas Dalgaard op huurbasis naar het Deense Odense BK vertrekt en Henk Veerman van FC Volendam overkomt, als vervanger. Laatstgenoemde ondergaat maandag een medische keuring en kost 350.000 euro. "Alles neigt ernaar", vertelt Vonk aan Omrop Fryslân over de naderende ontwikkelingen in het Abe Lenstra Stadion.

Zou Henk Veerman een goede spits voor sc Heerenveen zijn, denk je?

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
1
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
26
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties