Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Helmond Sport meldt vertrek van trainer naar FC Volendam

Laatste update:

FC Volendam is zoekende naar een nieuwe hoofdtrainer; de Wijdbroeken stuurden dit seizoen Gert Kruys de laan uit en sindsdien staat Johan Steur als interim-coach voor de groep. Blind, die volgens het Noordhollands Dagblad in beeld is bij de eerstedivisionist, heeft wat ervaring als hoofdtrainer. Hij had Ajax gedurende het seizoen 2005/06 onder zijn hoede, maar dat werd geen succes.

Als opvolger van Ronald Koeman loodste hij Ajax naar winst in de Johan Cruijff Schaal en KNVB-beker, maar in de competitie finishte de club op een teleurstellende vierde plaats. Nadien vervulde Blind de rol van directeur bij Sparta Rotterdam. In 2008 keerde hij terug in de hoofdstad als directeur, maar na de komst van Martin Jol werd Blind assistent-trainer. Na de aanstelling van Frank de Boer werd de oud-verdediger technisch manager.

Update 20 april 10:05 uur - 'Onze nieuwe hoofdtrainer is sowieso níet Danny Blind'
FC Volendam presenteert zaterdagochtend 10:30 uur de nieuwe trainer voor het komende seizoen. De naam Danny Blind wordt in de wandelgangen genoemd, maar de komst van de oud-Ajacied wordt door Henk Kras stellig ontkend. "Absolute onzin", benadrukt de voorzitter van de Jupiler League-club aan Voetbal International. "Onze nieuwe trainer is sowieso níet Danny Blind."

Update 20 april 22:38 uur - Helmond Sport meldt vertrek van trainer naar FC Volendam
Hans de Koning wordt de nieuwe trainer van FC Volendam. De 52-jarige Rotterdammer is nu nog de hoofdcoach van Helmond Sport, waar hij een doorlopend contract heeft. Hij gaf echter al eens aan graag dichter in de buurt van zijn woonplaats Broek op Langedijk te willen werken en krijgt die kans nu. Helmond Sport meldt via de officiële website dat het haar trainer verliest aan de divisiegenoot, waar hij voor twee seizoenen tekent. FC Volendam deed dit seizoen Gert Kruys uitgeleide en sindsdien staat Johan Steur als interim-trainer voor de selectie. De club maakt nog geen melding van De Konings komst.

FC Volendam zou een goede slag slaan met Danny Blind

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties