Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Henriksen niet bij wedstrijdselectie AZ voor duel tegen NEC

Laatste update:

Henriksen is bij Anderlecht in beeld als de opvolger van Dennis Praet, die woensdag voor naar verluidt negen miljoen euro werd verkocht aan Sampdoria. "Er wordt op het moment onderhandeld over een transfer tussen club en speler", zei Huiberts tegen RTV Noord-Holland. "Er zijn meerdere opties. Het kan ook zomaar niet doorgaan."

AZ is bereid om mee te werken aan een transfer voor Henriksen, die graag hogerop wil. "Maar we hebben de zaakwaarnemer van Henriksen laten weten dat het niet te lang moet duren", benadrukte Huiberts. "Wij hebben meerdere opties voor een vervanger, maar we moeten wel de tijd hebben om voor de transferdeadline iemand te halen."

De 24-jarige Henriksen staat ondanks de serieuze belangstelling van Anderlecht gewoon in de basis bij AZ, dat vanaf 20.00 uur een 0-3 voorsprong verdedigt tegen Vojvodina. De middenvelder zit in zijn vijfde seizoen in Alkmaar en hoopte eigenlijk op een transfer naar Engeland, Duitsland, Spanje of Italië. Torino had deze zomer interesse, maar kwam niet tot overeenstemming met AZ.

Update 27 augustus 09.28 uur - Engelse aanbieding verstoort interesse Anderlecht in Henriksen
Het is geen uitgemaakte zaak dat Markus Henriksen naar Anderlecht verkast. Volgens de zaterdageditie van Het Laatste Nieuws heeft de middenvelder van AZ inmiddels een aanbieding uit Engeland op zak; het land waar hij graag zijn loopbaan zou willen voortzetten. De kans op een transfer naar Brussel is daardoor kleiner geworden, zo concludeert het Belgische dagblad.

Update 27 augustus 15.41 uur: Henriksen niet bij wedstrijdselectie AZ voor duel tegen NEC
Markus Henriksen zal zondag vanwege griep geen minuten maken als AZ het in eigen huis opneemt tegen NEC, zo heeft de club via de officiële kanalen laten weten. De Alkmaarders benadrukken dat de afwezigheid van de middenvelder niets te maken heeft met de op handen zijnde transfer van de Noor naar Hull City, die volgens het Algemeen Dagblad binnen een aantal dagen wordt afgerond. Henriksen leek lange tijd op weg naar Anderlecht, maar geeft er naar verluidt toch de voorkeur aan in de Premier League te gaan spelen.

Anderlecht zou een mooie club zijn voor Markus Henriksen

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
76
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties