Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Henry bevestigt vertrek bij Arsenal na meningsverschil met Wenger

Laatste update:

Manager Arsène Wenger vindt het niet wenselijk dat Henry de ene dag op het trainingsveld van Arsenal staat om de jeugd wat te leren en de andere dag spelers uit het eerste elftal bekritiseert, zo melden diverse Engelse media. Henry heeft aangeboden om pro deo voor Arsenal te werken, maar hij moet volgens Wenger nu dus echt een keuze gaan maken.

De 38-jarige Henry, die wordt genoemd als de toekomstige manager van het eerste van Arsenal en in het verleden kritisch is geweest op onder anderen Olivier Giroud, voelt er volgens The Sun niet veel voor om bij de televisie te stoppen. Daarnaast vinden enkele senior figures van Arsenal dat de manier waarop Wenger met Henry omgaat, niet de schoonheidsprijs verdient.

Update 12 juli 13.44 uur - 'Henry maakt zijn keuze en besluit Arsenal te verlaten'
Het lijkt erop dat Thierry Henry weggaat als trainer bij Arsenal. De Franse oud-spits werd door Arsène Wenger gedwongen een keuze te maken tussen zijn werk als jeugdcoach en zijn rol als analyticus op televisie. Titi heeft volgens BBC Sport en Sky Sports gekozen voor het laatste en neemt zodoende afscheid van 'zijn' Arsenal.

Update 12 juli 18.58 uur: Henry bevestigt vertrek bij Arsenal na meningsverschil met Wenger
Thierry Henry heeft via zijn Twitter-account laten weten dat hij niet langer werkzaam is als jeugdtrainer bij Arsenal. De clubicoon kon aan de slag als jeugdtrainer, maar moest hiervoor van Arsène Wenger wel zijn televisiewerkzaamheden laten vallen. De Fransman heeft nu dus anders gekozen: "Ik wil Andries Jonker bedanken voor de kans om het Onder-18 team te coachen. Ik respecteer Wengers beslissing echter en ik wil trainer Kwame Ampadu, de jongens en iedereen bij de club alle goeds wensen voor het volgende seizoen."

Een goed plan van Arsene Wenger?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties