Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heracles bevestigt vertrek van Overtoom naar Alkmaar

Laatste update:

Overtoom wordt in Alkmaar echter niet gezien als opvolger van de door PSV begeerde Adam Maher. "De eventuele komst van Willie Overtoom staat volledig los van de toekomst van Adam Maher bij de club", benadrukt directeur Earnest Stewart in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In dat kader: ik heb hier de laatste tijd niets meer over vernomen van PSV."

Overtoom ziet zichzelf ook niet als vervanger van Maher. "Die indruk heb ik niet gekregen bij de gesprekken die ik heb gevoerd. Op zichzelf is dat een logische gedachte, maar volgens mij gaan ze er bij AZ gewoon van uit dat hij blijft en dat we straks samen op het middenveld kunnen spelen."

Update 24 januari 15.17 uur - Overtoom kiest voor drieënhalf jaar durend AZ-contract
Volgens het ANP heeft Willie Overtoom zich voor drieënhalf jaar verbonden aan AZ. De aanvallende middenvelder verruilt Heracles Almelo voor de Alkmaarse club, die hij in de jeugd ook al diende. Met coach Gertjan Verbeek werkte hij reeds samen bij Heracles. AZ moet de komst van de Kameroens international nog wel officieel bevestigen.

Update 24 januari 15.47 uur - Heracles bevestigt vertrek van Overtoom naar Alkmaar
Heracles Almelo bevestigt dat Willie Overtoom verkocht is aan AZ. De 26-jarige aanvallende middenvelder kwam vierenhalf jaar uit voor de Almeloërs en beschikte over een aflopend contract. Hij wordt bij AZ herenigd met Gertjan Verbeek. "Dit is opnieuw een transfer die ons beleid bevestigt", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

"Jonge talentvolle spelers herkennen, door laten ontwikkelen en uiteindelijk een volgende stap laten zetten. Dat is de afgelopen jaren gelukt met onder meer Ragnar Klavan, Jan Wuytens, Bas Dost, Glynor Plet en Samuel Armenteros en dus nu ook weer met Willie Overtoom. Heracles Almelo is en blijft een club waar talentvolle spelers beter worden", vindt de algemeen directeur.

Maakt Adam Maher het seizoen af bij AZ?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties