Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heracles breidt frivole voorste linie verder uit met tweetal

Laatste update:

In Oudenaarde wordt echter niet meer getwijfeld aan het vertrek van de vleugelaanvaller naar Almelo. "Het vertrek van Mathias Schamp staat nu wel vast", luidt het statement, waarbij de transfer wordt omschreven als 'kers op de taart'. De Belgische aanvaller kwam vijf seizoenen uit voor de club, die gepromoveerd is naar het tweede niveau van België.

"Het wordt een aderlating en even een triest moment voor ons allen, waar wij zullen moeten aan wennen. Maar tegelijk moeten wij allemaal erg fier zijn dat deze speler, die vijf jaar bij ons het goede weer heeft gemaakt, nu deze mooie kans krijgt. Wij gunnen hem dan ook van harte deze mooie transfer, die mag beschouwd worden als de absolute toptransfer van een KSVO-speler in de geschiedenis van de club", meldt Oudenaarde.

Update 21 december 11:02 uur - Heracles breidt frivole voorste linie verder uit met tweetal
Heracles Almelo-coach Peter Bosz heeft na de winterstop twee nieuwe aanvallers tot zijn beschikking. De Tukkers maken vrijdag bekend dat zowel Jaroslav Navratil als Mathias Schamp naar het Polman Stadion komen. Eerstgenoemde wordt voor een half jaar gehuurd van het Tsjechische FK Viktoria Zizkov. Heracles heeft de optie om de speler, mocht hij bevallen, daarna voor drie seizoenen vast te leggen.

Naast de twintigjarige Tsjech komt ook de 24-jarige Belg Schamp in januari naar Almelo. Hij is afkomstig van KSV Oudenaarde en kwam eerder uit voor Westrem, St. Wetteren, FC Bruggen en Lokeren. Hij tekent een contract voor 2,5 jaar met een optie voor nog een seizoen. "Twee talentvolle aanvallers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen. We spelen op deze manier alvast in op de toekomst, want het is geen geheim dat er veel belangstelling is voor een aantal van onze spelers", aldus directeur Nico-Jan Hoogma.

Denk je dat Mathias Schamp een versterking is voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
1
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties