Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles haalt net vertrokken doelman weer terug van amateurs

Laatste update:

Telgenkamp begon het vorige seizoen als basisspeler bij Heracles, maar werd in februari verdrongen door Bram Castro. Trainer John Stegeman ziet geen aanleiding om een wissel door te voeren en Telgenkamp moet dus met Renze Fij strijden om een plekje als tweede doelman in het Polman Stadion.

Telgenkamp liet maandag al weten dat niet te zien zitten: "Als ik in Almelo blijf, wil ik spelen. In Almelo is de kans heel klein dat ik ga spelen en dan moet je je afvragen of de oplossing niet ergens anders ligt", zei hij in gesprek met TC Tubantia.

Update 13 juli 9.58 uur - FC Emmen heeft beet: 'Wij denken dat hij steengoed kan keepen'
FC Emmen heeft Dennis Telgenkamp definitief binnen. Hoewel de keeper nog een doorlopend contract had bij Heracles Almelo, meldt de Jupiler League-club op de officiële website dat Telgenkamp transfervrij overkomt en een overeenkomst voor twee seizoenen tekent. Algemeen directeur Wim Beekman is blij met de aanwinst, die te horen had gekregen dat hij bij Heracles waarschijnlijk wissel zou zijn. "Daarom wilde hij om zich heen gaan kijken. Onze technische mensen kregen hier lucht van, en wij denken dat Dennis qua cultuur hier prima past, en bovendien gewoon steengoed kan keepen", vertelt Beekman.

Update 13 juli 17.33 uur - Heracles haalt net vertrokken doelman weer terug van amateurs
Heracles Almelo heeft besloten alsnog werk te maken van een langer verblijf van Michael Brouwer. De doelman was sinds 1 juli transfervrij en leek zijn loopbaan voort te zetten bij SV Spakenburg. Het vertrek van Dennis Telgenkamp, die naar FC Emmen gaat, heeft de club echter doen besluiten om Brouwer toch een nieuw contract aan te bieden. De 22-jarige goalie ging daarmee akkoord en staat nu weer tot medio 2017 onder contract in Almelo.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
25
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties