Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heracles heeft transfersom binnen en zwaait weer aanvaller uit

Laatste update:

Luis Pedro zit deze dinsdag zelf nog om tafel met Botev, dat vijfde staat in de Bulgaarse competitie. "We verwachten dat Luis er zelf ook uitkomt en dan verkast hij per direct naar Bulgarije", zegt algemeen directeur Nico Jan Hoogma. De 22-jarige Luis Pedro is bezig aan zijn tweede seizoen bij Heracles en deed in dit voetbaljaar nog in dertien competitieduels (acht basis, vijf als invaller) mee. In zijn eerste seizoen in Almelo viel de voormalig aanvaller van Go Ahead Eagles zestien keer in bij Heracles.

De naam van middenvelder Lerin Duarte is gevallen bij FC Twente, maar voorzitter Jan Smit verwacht niet dat de 22-jarige Rotterdammer ook nog eens zal vertrekken. "We hebben niets gehoord van FC Twente", zei Smit tegen RTV Oost. "Bovendien is er deze maand al genoeg vertrokken bij ons. We willen de huidige groep bij elkaar houden."

Update 31 januari 19.10 uur - Heracles heeft transfersom binnen en zwaait weer aanvaller uit
Heracles heeft donderdag ook afscheid genomen van Luis Pedro. De Almelose Eredivisie-club, die in januari Willie Overtoom (AZ) en Samuel Armenteros (Anderlecht) al kwijtraakte, heeft de transfersom voor de 22-jarige vleugelaanvaller binnen. Hij gaat in Bulgarije bij Botev Plovdiv spelen.

Heracles moet Luis Pedro niet laten gaan

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties