Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Heracles-trainer Stegeman heeft genoeg gezien van testspeler

Laatste update:

De Duitse verdediger, die in het verleden uitkwam voor FC Twente en in zijn vaderland voor TuS Koblenz, werd geacht mee te gaan naar Hotel Weissenburg in Billerbeck, waar de selectie van Stegeman zich voorbereidt op het komende seizoen. De stage van de twintigjarige Neustädter werd immers met een week verlengd, maar toch is nu al duidelijk dat de Duitser niet voor de Tukkers zal gaan voetballen.

Heracles maakt op de officiële website duidelijk dat Neustädter heeft aangegeven 'te kiezen voor een maatschappelijke loopbaan en te stoppen met betaald voetbal'. Stegeman reist nu met 26 spelers af naar Duitsland, onder wie Gonzalo García García; de Uruguayaanse aanvallende middenvelder mag zijn conditie op peil houden bij zijn ex-club Heracles.

Update 14 juli 17.50 uur - Heracles Almelo krijgt mogelijke opvolger Linssen op proef
Een samenwerking met Daniël Neustädter zat er niet in, maar wellicht gaat Jinty Caenepeel wel aan de slag bij Heracles Almelo. De Tukkers melden dat de achttienjarige aanvaller (zaterdag wordt hij negentien jaar oud) sinds dinsdag op proef is en voorlopig zal meetrainen. Caenepeel staat onder contract bij AA Gent en speelde in het afgelopen halfjaar op huurbasis voor Cercle Brugge. Hij wordt gezien als een mogelijke opvolger voor de naar FC Groningen vertrokken Bryan Linssen.

Update 23 juli 10.15 uur - Heracles-trainer Stegeman heeft genoeg gezien van Belgische testspeler
Trainer John Stegeman van Heracles Almelo heeft genoeg gezien van testspeler Jinty Caenepeel. De negentienjarige aanvaller speelde mee in de oefenwedstrijden tegen Viktoria Köln en FC Oss, maar hij heeft geen contract in de wacht kunnen slepen. Ex-speler Gonzalo García, die in 2008 als huurling bij Heracles speelde en tevens speler was van onder meer sc Heerenveen, FC Groningen en VVV-Venlo, blijft tot en met volgende week in Almelo om zijn conditie op peil te houden.

Denk je dat Daniël Neustädter de juiste beslissing genomen heeft?

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
4
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
15
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties