Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Het was echt niet mijn bedoeling om eraf gestuurd te worden'

Laatste update:

"Het zag eruit alsof hij het expres deed. Een zeer onnodige overtreding", zei Carver na afloop tegen de BBC. "Toen de bal naar de linkerkant van het veld verhuisde en ik zag hoe Mike naar de bal sprintte, dacht ik al: doe het niet, doe het niet. Maar hij deed het. Dat accepteer ik niet, zeker gezien de situatie waar we met z'n allen in zitten", aldus Carver, die niet kon verklaren waarom Williamson eventueel expres rood pakte.

"Ik weet het niet, geen idee. Die gedachte kwam gewoon bij mij op toen ik het zag gebeuren. Ik dacht dat hij het bewust deed en dat heb ik hem ook verteld. Dat heb ik hem recht in het gezicht gezegd", aldus de coach. Toen Newcastle na afloop naar de spelersbus liep, werden de spelers door de eigen fans uitgemaakt voor 'lafaards'. "Ik kan het niet met hen oneens zijn", vervolgde Carver.

"Sommige spelers zijn na afloop ook naar het uitvak gegaan en hen werd verteld dat ze niet meer gewenst waren bij de club. Als ik naast de supporters in het vak had gezeten, had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan en gezegd. We zijn gewoon te soft. We kunnen wel blijven praten en evalueren, maar we moeten ook eens volwassen worden. De mensen die dat niet kunnen, mogen wat mij betreft thuisblijven." Newcastle staat met 35 punten op de vijftiende plaats.

Update 3 mei 14.54 uur - 'Het was echt niet mijn bedoeling om eraf gestuurd te worden'
Newcastle United is in de Premier League bezig aan een vrije val naar beneden en Mike Williamson pakte zaterdag in de kansloos verloren wedstrijd tegen Leicester City (3-0) en nogal opzichtige rode kaart. De verdediger gaf Jamie Vardy een enorme veeg. Manager John Carver vermoedde na de wedstrijd opzet: Williamson zou geen zin meer hebben in de degradatiestrijd. "Maar ik wilde Jamie niet blessures en ik wilde er niet afgestuurd worden", reageert Williamson nu tegen de BBC. "Ik realiseer dat ik er niet goed uitzag in mijn vastberadenheid om de bal te veroveren. Helaas deed ik het enige dat ik niet wilde: het team schaden", aldus Williamson in een statement.

-
Denk jij dat Newcastle United gaat degraderen?

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
117
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties