Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Het ziet ernaar uit dat St. Juste hier niet lang meer is'

Laatste update:

Volgens Voetbal International wilde St. Juste altijd al dolgraag naar De Kuip en sprak hij volgens ingewijden bij Feyenoord enige tijd geleden al met technisch directeur Martin van Geel. Volgens het Algemeen Dagblad ziet St. Juste een binnenlandse transfer, bij een Nederlandse topclub, als een ideale vervolgstap in zijn carrière. De talentvolle verdediger zou bij Feyenoord in beeld gekomen zijn gekomen nadat Derrick Luckassen voor PSV koos.

Vorig jaar had St. Juste al oren naar een transfer, toen Hamburger SV belangstelling toonde, maar de Eredivisionist hield de boot toen af. HSV kwam in de winterstop terug bij de verdediger, maar op dat moment had hij zelf geen interesse in een overstap naar Duitsland. Naast St. Juste zou Feyenoord ook geïnteresseerd zijn in de diensten van Ridgeciano Haps, maar ook AZ lijkt de hoofdprijs te vragen.

Gerry Hamstra, technisch manager bij Heerenveen, bevestigt noch ontkent de berichtgeving rond St. Juste. "Wij zijn een club die goede spelers heeft, dan is het logisch dat daar belangstelling voor komt", aldus de sportbestuurder tegenover het Algemeen Dagblad. "Als een club een marktconforme prijs biedt dan denken we erover na. Het is niet zo dat we onze kroonjuwelen zomaar in de etalage zetten."

Update 17 juli 16.27 uur - 'St. Juste gaat dinsdag met Feyenoord mee naar Oostenrijk'
De zaakwaarnemer van Jeremiah St. Juste verwacht dat zijn cliënt dinsdag met Feyenoord meegaat op trainingskamp naar Oostenrijk, zo meldt het Algemeen Dagblad. De verdediger is er zelf al uit met Feyenoord, maar sc Heerenveen heeft nog geen akkoord met de landskampioen. Het kamp-St. Juste hoopt dat alle partijen voor het vertrek van Feyenoord groen licht hebben gegeven. Daarna kan St. Juste waarschijnlijk voor drie of vier seizoenen tekenen.

Update 17 juli 18.52 uur - 'Het ziet ernaar uit dat St. Juste hier niet lang meer is'
Jurgen Streppel bereidt zich voor op een vertrek van Jeremiah St. Juste naar Feyenoord. "SC Heerenveen heeft veel goede spelers, dus het is logisch dat er belangstelling voor is", zegt de trainer tegen FOX Sports. "Het ziet ernaar uit dat hij hier niet heel lang meer is. Maar in het voetbal weet je het pas zeker als de handtekeningen zijn gezet."

Jeremiah St. Juste is goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties