Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hiddink roept PSV-spits De Jong op voor Oranje

Laatste update:

"Mijn lichaam zegt dat ik even rustig aan moet doen", vertelde Klaassen in gesprek met de NOS. "Ik moet het nog overleggen met de fysio, maar ik verwacht dat ik moet afzeggen voor Oranje. Dat is heel jammer, maar het is niet anders."

Klaassen kampte in aanloop naar het duel in Leeuwarden al met allerlei lichte pijntjes. Hij werd in de 87e minuut gewisseld. Klaassen, 21 jaar, kwam één keer eerder uit voor het Nederlands elftal. De ploeg van Guus Hiddink speelt woensdag een oefenwedstrijd tegen Mexico en komende zondag staat het EK-kwalificatieduel met Letland op het programma.

Update 9 november 18.15 uur - Fer als vervanger van Klaassen bij Nederlands elftal gehaald
Davy Klaassen heeft zich zondag inderdaad afgemeld voor de interlands van het Nederlands elftal tegen Mexico (vriendschappelijk) en Letland (EK-kwalificatie). De Ajacied is niet helemaal fit en wordt in de selectie vervangen door Leroy Fer van Queens Park Rangers. Dat maakt de KNVB bekend via Twitter.

Update 10 november 11.21 uur - De Jong valt als tweede af in selectie van Hiddink
De KNVB maakt maandag bekend dat Nigel de Jong zich heeft afgemeld bij bondscoach Guus Hiddink. De defensieve middenvelder van AC Milan heeft last van zijn hamstring. Later op de dag besluit Hiddink of hij een vervanger oproept voor de ontmoetingen met Mexico (vriendschappelijk) en Letland (EK-kwalificatie).

Update 10 november 14.53 uur - Hiddink roept PSV-spits De Jong op voor Oranje
Bondscoach Guus Hiddink heeft besloten Luuk de Jong op te roepen voor Nederland. De 24-jarige aanvaller kwam al zeven keer uit voor Oranje en maakte een doelpunt: hij kon bij de selectie komen omdat Nigel de Jong wegviel met hamstringklachten. De Jong speelde in februari 2012 zijn laatste interland voor Oranje. In het shirt van PSV maakte de aanvaller dit seizoen vier goals in tien wedstrijden in de Eredivisie.

-
Davy Klaassen doet er goed aan om af te zeggen

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
3
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties