Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Higuaín tekent nog voor het weekend driejarig contract in Londen'

Laatste update:

Jorge Higuaín was woensdag in Londen en heeft goede hoop dat zijn zoon naar Arsenal zal gaan. "Er is nog niets getekend, maar de onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium", wordt Higuaín senior geciteerd door diverse Spaanse media. "Arsenal heeft een goed bod uitgebracht, al heeft Juventus dat ook gedaan." De Italiaans landskampioen trok vorige week echter al Carlos Tévez van Manchester City aan en heeft zich teruggetrokken uit de strijd om Higuaín.

"We hebben nog niet gesproken over een contract", vervolgt Jorge Higuaín. "Dat komt pas als de clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom." Arsenal zou 26 miljoen euro willen betalen voor de 25-jarige Higuaín, die daarmee zou uitgroeien tot de duurste speler uit de geschiedenis van de club. De aanvaller zou in Londen 150.000 euro per week kunnen gaan verdienen.

Higuaín maakte in januari 2007 de overstap van River Plate naar Real Madrid, dat destijds twaalf miljoen euro betaalde voor de Argentijn. De aanvaller speelde tot dusver 266 officiële wedstrijden voor de Koninklijke en wist daarin 122 keer te scoren, terwijl hij 46 assists op zijn naam schreef. In het shirt van de Argentijnse nationale ploeg staat de teller op 32 interlands, twintig doelpunten en negen assists. Het contract van Higuaín bij Real loopt nog tot medio 2016 door, maar zijn werkgever staat open voor een transfer van de goaltjesdief.

Update 4 juli 09.05 uur - 'Higuaín tekent nog voor het weekend driejarig contract in Londen'
De transfer van Gonzalo Higuaín naar Arsenal zou wel eens snel afgerond kunnen worden. Vader en zaakwaarnemer Jorge Higuaín liet woensdagavond al weten dat de onderhandelingen tussen de clubs in een 'vergevorderd stadium' zitten en diverse Argentijnse media melden donderdag dat el Pipita op het punt staat om naar Londen te vliegen. De aanvaller zou vrijdag een driejarig contract tekenen bij Arsenal, tegen een weeksalaris van 118.000 euro. Volgens Engelse media ligt dat bedrag echter hoger.

Gonzalo Higuaín is de man die Arsenal nodig heeft

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
19
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
10
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties