Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Honda tekent contract voor drieënhalf jaar bij AC Milan

Laatste update:

Het nieuws komt niet als een verrassing, want Massimiliano Allegri had vorige maand al bevestigd dat de 27-jarige Honda zijn selectie zou komen versterken. Milan deed daar verder geen mededelingen over, omdat de Japanner nog wedstrijden moest spelen voor CSKA. In Rusland is de winterstop reeds aangebroken en dinsdag speelde Honda zodoende zijn laatste duel voor de club.

Daags na de wedstrijd tussen CSKA en Viktoria Plzen maakte Adriano Galliani van Milan bekend dat Honda naar Milan zal komen. Hij kost Milan niks, want zijn contract bij CSKA loopt eind december af. "Nu kunnen we het eindelijk officieel bekendmaken. Honda zal op 3 januari bij Milan arriveren en krijgt het shirt met rugnummer 10", zei Galliani, vicevoorzitter van i Rossoneri. Op 6 januari speelt Milan tegen Atalanta Bergamo. "Ik weet nog niet zeker of hij dan al kan spelen, in verband met het papierwerk", zei Galliani.

Honda speelde vier seizoenen voor CSKA, dat de middenvelder in januari 2010 overnam van VVV-Venlo. De Japans international kwam tot 94 competitiewedstrijden voor de club en wist daarin 19 keer te scoren. Naast Honda zal Milan zich in januari ook versterken met Adil Rami, die al meetraint bij de Italianen. De verdediger wordt op huurbasis overgenomen van Valencia.

Update 13 december 13.30 uur - Honda tekent contract voor drieënhalf jaar bij AC Milan
Keisuke Honda hoopt eind december al aan te kunnen sluiten bij AC Milan. De middenvelder is momenteel in Japan om papierwerk in orde te maken en wil op 30 december in Italië arriveren. Een paar dagen later, op 3 januari, zal hij voorgesteld worden als nieuwe aanwinst. "Hij heeft voor drieënhalf jaar getekend, tot de zomer van 2017", zegt Milans vicevoorzitter Adriano Galliani. "Honda wilde graag het shirt met rugnummer 10 en we hebben hem gelukkig gemaakt. Hij is een geweldige speler, die het altijd goed heeft gedaan bij zijn clubs. We kijken uit naar zijn komst."

Keisuke Honda is een aanwinst voor AC Milan

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties