Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Hoofdprijs vragend AZ en Krasnodar liggen nog flink eind uit elkaar'

Laatste update:

FK Krasnodar, dat volgend seizoen uitkomt in de Champions League, versterkte zich recent al met twee voetballers uit de Eredivisie. Younes Namli maakte deze transferperiode de overstap van PEC Zwolle naar de Russische club, die eerder deze week met een fiks miljoenenbod op Tonny Vilhena ook groen licht kreeg van Feyenoord.

Namli ging zijn laatste contractjaar in bij PEC, waardoor de Zwolse clubleiding erbij gebaat was hem deze zomer te verkopen. De 24-jarige Deen verbond zich voor vier jaar aan de Russen. Feyenoord ontvangt een bedrag van om en nabij de negen miljoen euro voor Vilhena, die nog slechts een jaar vastlag in De Kuip en volgende week voor vijf jaar in Rusland tekent.

Het is onbekend wat de vraagprijs van AZ voor Idrissi is. De dribbelaar, anderhalf jaar geleden overgekomen van FC Groningen, scoorde afgelopen 8 keer in 32 wedstrijden, maar raakte in de laatste fase van het seizoen zijn basisplaats kwijt. Idrissi neemt momenteel met Marokko deel aan de Afrika Cup in Egypte.

Update 24 juni 11.20 uur - 'Hoofdprijs vragend AZ en Krasnodar liggen nog flink eind uit elkaar'
Een transfer van Oussama Idrissi naar FK Krasnodar is nog geen uitgemaakte zaak. Het Algemeen Dagblad meldt maandagochtend namelijk dat er nog een flink gat tussen de vraagprijs van de Alkmaarders en het hoogste bod van de Russen zit. AZ wil een bedrag dat richting de tien miljoen euro gaat ontvangen voor de aanvaller, terwijl Krasnodar daar nog een eind onder zit. De gesprekken tussen de twee clubs zijn momenteel gaande.

Denk jij dat Oussama Idrissi deze zomer bij AZ vertrekt?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties