Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hoogma vervangt geblesseerde Diks bij Jong Oranje

Laatste update:

"Hij was de vorige keer ook in de selectie opgenomen, maar moest toen tot zijn eigen spijt afzeggen met een blessure. Intussen is hij weer fit, hopelijk blijft dit zo! Jaïro Riedewald is weer fit na een blessure en sluit ook weer aan", legt de bondscoach uit op de officiële website van de KNVB. Naast Kluivert kan ook Feyenoord-doelman Justin Bijlow zijn debuut gaan maken en ook Riechedly Bazoer is weer van de partij in de definitieve selectie.

De middenvelder van VfL Wolfsburg ontbrak nog in de vorige interlandperiode omdat hij eerder een uitnodiging van Langeler naast zich neer had gelegd: "Nadat Riechedly er in maart voor koos om bij zijn club te blijven - in plaats van mee te gaan naar Spanje - hebben we hem twee periodes niet uitgenodigd. Na een goed gesprek, waarin Riechedly aangaf graag weer te willen komen, hebben we hem weer opgenomen in de selectie", legt de keuzeheer zijn besluit uit.

De selectie van Jong Oranje kent verder met onder meer Frenkie de Jong, Timothy Fosu-Mensah, Jeremiah St. Juste, Kevin Diks, Bart Ramselaar en Steven Bergwijn een aantal bekende namen. Ilias Alhaft, Pelle van Amersfoort, Hidde ter Avest, Juninho Bacuna, Damian van Bruggen, Rick van Drongelen, Jay-Roy Grot, Jeremy Helmer, Justin Hoogma en Richairo Zivkovic overleefde de schifting niet.

Update 2 oktober 14.50 uur - Hoogma vervangt geblesseerde Diks bij Jong Oranje
Justin Hoogma is door bondscoach Art Langeler aan de selectie van Jong Oranje toegevoegd. De verdediger van TSG 1899 Hoffenheim vervangt Kevin Diks, die geblesseerd afvalt. Diks zat zondag nog op de bank toen Feyenoord AZ versloeg met 0-4. Het is de eerste keer dat Hoogma voor Jong Oranje wordt geselecteerd. Hoogma reist met Jong Oranje naar Doetinchem en Kiev af voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Oekraïne.

De definitieve selectie van Jong Oranje:
Riechedly Bazoer (VfL Wolfsburg), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Justin Hoogma (TSG Hoffenheim), Joël Drommel (FC Twente), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace), Oussama Idrissi (FC Groningen), Frenkie de Jong (Ajax), Gervane Kastaneer (1. FC Kaiserslautern), Justin Kluivert (Ajax), Sam Lammers (PSV), Yanick van Osch (PSV), Thomas Ouwejan (AZ), Bart Ramselaar (PSV), Jairo Riedewald (Crystal Palace), Pablo Rosario (PSV), Jeremiah St. Juste (Feyenoord) en Guus Til (AZ).

Vind jij het goed dat Riechedly Bazoer er weer bij is?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties