Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Hopelijk komt gesprek met Overmars er binnen paar weken'

Laatste update:

"In de twee weken dat nu bij Ajax werk heb ik zelf niets vernomen vanuit Newcastle", geeft Overmars te kennen aan het weekblad. "Over een paar weken komen we erop terug met Vurnon, mocht de situatie dan veranderd zijn." Medio juni sloeg men in Amsterdam een bod op de defensieve middenvelder van de hand; het was geen onweerstaanbaar bedrag. In de weken die volgden werd duidelijk dat Ajax helemaal niet af wil van Anita, ook niet voor hogere sommen geld.

Overmars benadrukt dat ook in het vraaggesprek. "Als Frank hem wil behouden, moet Vurnon gewoon bij Ajax blijven. Zijn contract loopt nog twee jaar door en we zijn zeer tevreden over hem." De 23-jarige Anita debuteerde in het seizoen 2005/06 in het shirt van Ajax en speelde sindsdien 108 competitieduels: scoren deed hij vijf maal. Hij verlengde zijn contract vorig seizoen nog tot medio 2014.

Update 18 juli 13:46 uur - 'Hopelijk komt gesprek met Overmars er binnen paar weken'
Harry Lulofs, zaakwaarnemer van Vurnon Anita, ontkent dat zijn cliënt dinsdag aan Marc Overmars heeft laten weten dat hij naar Newcastle United wil vertrekken. In de Engelse media werd beweerd dat Anita een transferverzoek had ingediend, maar dat is niet waar. "We hebben met Frank de Boer gesproken en willen nog een gesprek met Overmars, aangezien hij over de centjes gaat", aldus Lulofs tegen AjaxLife. "Maar er is niet gisteren een gesprek geweest. Dat klopt niet. Het komt nog, hopelijk binnen een paar weken." Lulofs zegt niets over de wens van Anita.

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties