Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hull City schorst Livermore voorlopig om cocaïnegebruik

Laatste update:

De 25-jarige middenvelder werd op 25 april, na een 0-2 overwinning bij Crystal Palace, getest op het gebruik van verboden middelen. Livermore deed in dit duel negentig minuten mee en kwam hierna ook nog in actie tegen Liverpool, Arsenal en Burnley. In de slotfase van het seizoen kan Livermore zijn ploeg nu niet helpen in de strijd tegen degradatie.

Livermore is afkomstig uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en zit in zijn tweede seizoen bij Hull. Hij deed dit seizoen in 35 van de 36 competitiewedstrijden mee en scoorde in november nog tegen zijn oude club Tottenham. Livermore heeft een interland voor de Engelse ploeg achter zijn naam staan. Hull heeft aangekondigd dat het later deze vrijdag nog een statement zal uitbrengen.

Livermore is niet de eerste speler in de Premier League die wordt betrapt op het gebruik van cocaïne: in 2004 kreeg Adrian Mutu nog een schorsing van zeven maanden van de FA, omdat hij de verboden drug had gebruikt. Chelsea verscheurde destijds ook het contract van de aanvaller.

Update 15 mei 21.21 uur - Hull City schorst Livermore voorlopig om cocaïnegebruik
Hull City heeft Jake Livermore voorlopig geschorst omdat een dopingstest van de Engelse voetbalbond (FA) heeft uitgewezen dat hij cocaïne heeft gebruikt, zo meldt de Premier League-club vrijdag in een communiqué. Aan de hand van een nader onderzoek van de FA en een eigen, intern, onderzoek zal Hull City in een later stadium bepalen wat er gaat gebeuren. Tot dat moment zal de club geen uitspraken doen.

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties