Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Hull-middenvelder maakt 'uitstekende progressie' na schedelbreuk

Laatste update:

Na dertien minuten spelen ging Mason het duel aan met Cahill en kwamen beide spelers hard met de hoofden tegen elkaar aan. De 25-jarige Mason werd minutenlang behandeld op het veld en vervolgens per brancard en met een zuurstofmasker op weggedragen. Hij werd direct vervoerd naar het St Mary's ziekenhuis in Paddington. Volgens Engelse media 'vecht Mason voor zijn leven'. Tegenover de BBC laat Hull City weten dat ze het nieuws niet kunnen bevestigen.

Mason doorliep de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en is sinds afgelopen zomer speler van the Tigers, die 15,4 miljoen euro voor hem neertelden. Dit seizoen kwam hij in de Premier League zestien keer in actie, waarvan elf keer als basisspeler.

Update zondag 22 januari 22.45 uur - Situatie Hull-middenvelder stabiel na operatie aan schedelbreuk
Hull City heeft middels een persbericht laten weten dat de situatie van Ryan Mason stabiel is. De club bevestigt dat hij een schedelbreuk heeft opgelopen en inmiddels is geopereerd. Hij moet de komende dagen in het ziekenhuis blijven.

Update maandag 23 januari 15.08 - Hull-middenvelder weer aanspreekbaar na horrorbotsing
Ryan Mason is weer aanspreekbaar na zijn harde botsing zondag met Gary Cahill in het duel tegen Chelsea, zo laat zijn club Hull City weten. De middenvelder werd direct geopereerd aan een schedelbreuk, maar maakt het naar omstandigheden goed. Trainer Marco Silva, aanvoerder Michael Dawson en clubarts Mark Waller bezochten Mason maandag in het ziekenhuis. Volgens Waller moet hij wel nog een aantal dagen in het ziekenhuis blijven, maar maakt Mason het goed en kan hij weer over het incident vertellen.

Update dinsdag 24 januari 14.28 uur - Hull-middenvelder maakt 'uitstekende progressie' na schedelbreuk
Hull City laat op de clubwebsite weten dat Ryan Mason 'uitstekende progressie' boekt nadat hij afgelopen zondag een schedelbreuk opliep tijdens de wedstrijd tegen Chelsea. De middenvelder moet de komende dagen nog in het ziekenhuis blijven, waar hij goed in de gaten wordt gehouden 'met oog op zijn vooruitgang'.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties