Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ibrahimovic wint rechtzaak om dopingbeschuldigingen

Laatste update:

"Zlatan kwam bij Juventus tien kilo aan in zes maanden tijd. Ik denk dat hij doping gebruikte, zo leek het wat mij betreft. Ik ben ervan overtuigd. Hij heeft er in zes maanden tijd tien kilo aan spieren bij gekweekt, het is onmogelijk om dat in zo'n korte tijd voor elkaar te krijgen", liet Karlsson toen optekenen door SportBladet.

Het Zweedse medium Expressen meldt nu dat Ibrahimovic een zaak tegen de arts is begonnen wegens smaad. Karlsson zwakte zijn uitspraken eerder al af door te stellen dat hij niet heeft gezegd dat de spits van Manchester United honderd procent zeker aan de doping zat. Later bood hij ook zijn excuses aan voor zijn uitlatingen.

Update maandag 9 januari 13.10 - Ibrahimovic wint rechtzaak om dopingbeschuldigingen
Zlatan Ibrahimovic heeft de rechtzaak tegen Ulf Karlsson gewonnen. De Zweed van Manchester United spande deze aan nadat de voormalig bondscoach van de nationale atletiekploeg van Zweden suggereerde dat Ibrahimovic verboden middelen gebruikte toen hij voor Juventus speelde. De oud-teamarts is vanwege smaad tot een boete van omgerekend zo'n 2500 euro veroordeeld.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic daadwerkelijk aan de doping zat?

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
1
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties