Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Icardi keert woensdagavond terug in wedstrijdselectie én basiself

Laatste update:

"Of we vrijdag met de club op de tafel gaan? Niet met mij, maar de club kan ook met Mauro gaan praten zonder mij. Als hij met de trainer om de tafel gaat, kom ik weer in beeld. Nee, ik weet het niet. Ik heb met Giuseppe Marotta gesproken en er zijn geen problemen. Een oplossing is dichtbij, dat weet ik zeker. Mauro herstelt momenteel van een knieblessure en heeft nog geen vrije dag genomen, omdat hij op zijn best wil terugkeren", zegt Nara tegenover Tiki Taka.

Hoe Icardi de kleedkamer 'kwijtraakte': 'Je vrouw mag niet over mij praten'

Voetbalzone schreef onlangs een achtergrondverhaal over de problemen tussen Mauro Icardi en Internazionale.Lees artikel

"Ik heb met Marotta gesproken en er zijn geen problemen tussen Mauro en zijn ploeggenoten. Zodra hij fit is, zal hij terugkeren", vervolgt de vrouw en zaakwaarnemer van Icardi. "Ik heb gehoord wat de spelers in de pers hebben gezegd en niemand was negatief over hem. Het probleem is dat mensen Mauro mixen met Wanda, maar we zijn niet dezelfde persoon. Ik wist zeker dat Inter de derby tegen AC Milan zou winnen."

De clubleiding van Internazionale nam Icardi begin februari de aanvoerdersband af. Sindsdien kwam de Argentijnse spits niet meer in actie voor i Nerazzurri, volgens de officiële lezing vanwege een knieblessure. Icardi en Internazionale onderhandelden de afgelopen tijd tevergeefs over een nieuw contract. De laatste tijd wordt de spits geregeld in verband gebracht met een vertrek uit Milaan, waar onder meer Real Madrid en Manchester United geïnteresseerd zouden zijn.

Update 20 maart 12.13 uur - 'Icardi keert na ruime maand terug op trainingsveld bij Internazionale'
Het einde van het ballingschap van Mauro Icardi lijkt in zicht te komen. Sport Mediaset meldt woensdag namelijk dat de Argentijn donderdag de training zal hervatten. Icardi speelde zijn laatste wedstrijd namens Internazionale op 13 februari en raakte daarna zijn aanvoerdersband kwijt. Vanwege een vermeende knieblessure kwam hij vervolgens niet meer in actie voor i Nerazzurri, maar hij lijkt inmiddels weer voldoende hersteld te zijn om de training te hervatten.

Update 28 maart 20.19 uur - Javier Zanetti: 'De problemen met Mauro Icardi zijn opgelost'
Javier Zanetti, vice-president bij Internazionale, benadrukt dat de problemen met Mauro Icardi zijn opgelost. "Het is voor het team nu belangrijk om te focussen op de doelen voor dit seizoen. Er is teveel over gezegd, het gaat nu meer om daden. Alle problemen met Icardi zijn nu opgelost, we hebben nog tien wedstrijden om ons te kwalificeren voor de Champions League", geeft Zanetti te kennen in gesprek met Sky Italia.

Update 2 april 12.09 uur - Icardi keert woensdagavond terug in wedstrijdselectie én basiself
Mauro Icardi maakt woensdagavond voor de wedstrijd tegen Genoa voor het eerst sinds begin februari weer deel uit van de wedstrijdselectie van Internazionale, zo bevestigt trainer Luciano Spalletti op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel. "Dankzij het werk van Giuseppe Marotta kan Icardi nu weer het team helpen. In mentaal opzicht heeft hij de juiste reactie gegeven, wat belangrijker is dan het fysieke aspect. We zullen zien hoe lang hij op het veld zal staan", aldus Spalletti op het persmoment in aanloop naar de wedstrijd tegen Genoa.

Denk jij dat Mauro Icardi aankomende zomer gaat vertrekken bij Internazionale?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
2
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
5
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties