Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Idrissi zet handtekening onder vierjarig contract bij Groningen

Laatste update:

Idrissi zorgde voor dreiging vanaf de flank, scoorde drie keer en had ook enkele assists in huis. Gaandeweg de tweede seizoenshelft werd hij een vaste waarde: het nieuwe contract tot 2020 is een beloning voor zijn ontwikkeling in Euroborg. Manager technische zaken Peter Jeltema geeft op de clubwebsite aan dat Idrissi zich echt onderscheiden heeft en dat hij daarom op gepaste wijze wordt beloond.

"Idrissi is een speler, die met een individuele actie iets kan forceren. Dat is een kostbaar goed in het hedendaagse voetbal. Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling en zien in hem komend seizoen een speler, die van vaste waarde kan zijn voor de ploeg", zegt Jeltema complimenteus. Idrissi zelf is nu op vakantie, maar geeft in een reactie te kennen dat hij heel blij is met het goede nieuws van de club. Dit is waar hij het steeds voor heeft gedaan, legt hij uit.

"Ik heb vorig jaar bewust de overstap van Feyenoord naar Groningen gemaakt. Daarvan heb ik geen moment spijt gehad. Ik heb in Groningen de mogelijkheid gekregen mezelf verder te ontwikkelen en de kansen die de trainer mij heeft gegeven, heb ik gepakt. Bij mijn komst naar Groningen had ik als doelstelling in het eerste elftal te komen en dat is gelukt. De club heeft dit gewaardeerd en dat voelt heel goed."

Update 20 juli 17.28 uur - Idrissi zet handtekening onder vierjarig contract bij Groningen
Al begin juni maakte FC Groningen bekend dat Oussama Idrissi een nieuw contract kreeg bij de club, maar door zijn vakantie moest er nog een moment gevonden worden om de deal af te ronden. Dat is inmiddels gelukt: Groningen meldt op de officiële website dat Idrissi woensdagmiddag zijn handtekening heeft gezet onder een vierjarig contract. Hij ligt nu dus tot de zomer van 2020 vast bij Groningen.

Oussama Idrissi zal volgend seizoen nog meer laten zien bij FC Groningen

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
119
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties