Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ik heb niets getekend, maar wist dat het toch wel uit zou lekken'

Laatste update:

Vertonghen bracht afgelopen dinsdag samen met Siem de Jong een bezoek aan de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en AC Milan (3-0). De tabloids praten over een geheim bezoek, maar de Ajacied maakte afgelopen week via Twitter melding van zijn reis naar Engeland. Het is onduidelijk of de centrale verdediger op uitnodiging van de Londenaren in het Emirates Stadium aanwezig was. Hij ontmoette onder meer zijn landgenoot Thomas Vermaelen. De 26-jarige Belg maakte medio 2009 de overstap van Ajax naar Arsenal.

Het contract van Vertonghen met Ajax loopt volgend jaar zomer af en komende zomer is de laatste mogelijkheid voor het bestuur om nog een relatief hoge prijs voor de verdediger te vangen. Vertonghen zelf is niet van plan om langer dan medio 2013 voor Ajax te spelen. Ajax vraagt circa twaalf miljoen euro voor de verdediger, wiens waarde vorig jaar zomer nog op twintig miljoen euro werd geschat.

Update 11 maart 20:00 uur - 'Ik heb niets getekend, maar wist dat het toch wel uit zou lekken'
Jan Vertonghen ontkent dat hij zijn jawoord heeft gegeven aan Arsenal. De aanvoerder van Ajax was onlangs samen met ploeggenoot Siem de Jong op uitnodiging van ex-ploeggenoot Thomas Vermaelen op bezoek bij de club en dat zorgde voor de nodige speculaties. "Nee, ik heb niets getekend", aldus een stellige Verthongen tegenover de NOS. "Ik heb het expres op Twitter gezet, omdat ik wist dat het toch wel uit zou lekken. Siem en ik zijn daar op uitnodiging van Vermaelen geweest. We waren twee dagen vrij, dus daar hebben we van geprofiteerd."

Jan Vertonghen maakt Arsenal sterker

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties