Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ik lees dat zijn komst een promotiestunt is, maar dat is niet zo'

Laatste update:

"We hoeven alleen nog maar enkele details af te ronden. We kunnen hem volgende week waarschijnlijk presenteren", vertelt directeur Klaus Allofs op de officiële clubsite. "Hij is een jonge speler met doorgroeimogelijkheden. De stap van de Chinese competitie naar de Bundesliga is groot, maar wij hebben er vertrouwen in dat hij kan slagen. Hij krijgt uiteraard de tijd." In de Duitse media wordt de tienvoudig international omschreven als een Top-Talent.

Zhang kwam in dienst van Beijing tot 24 doelpunten in 115 wedstrijden. Hij werd in 2012 nog door de voetbalbond van zijn vaderland verkozen tot Talent van het Jaar. Eind vorig jaar werd hij al volop in verband gebracht met Celtic. De naderende transfer van Zhang is slecht nieuws voor Mateusz Klich. De Pool, die nog altijd erg geliefd is bij het publiek van PEC Zwolle, vertrekt in januari waarschijnlijk bij Wolfsburg. Hij staat in de belangstelling van naar verluidt clubs uit Polen en PAOK Saloniki.

Update 16 december 18.22 uur - 'Ik lees dat zijn komst een promotiestunt is, maar dat is niet zo'
VfL Wolfsburg heeft de transfer van Xizhe Zhang afgerond. De 23-jarige middenvelder is voor een bedrag van 750.000 euro overgenomen van Beijing Guoan en gaat in Duitsland met rugnummer 29 spelen. Coach Dieter Hecking heeft vertrouwen in Zhang: "Ik lees overal dat zijn komst een promotiestunt is, maar dat is niet zo", benadrukt hij op de website van Wolfsburg. De komst van Zhang zou wel eens kunnen betekenen dat Mateusz Klich in januari kan vertrekken.

Denk jij dat Mateusz Klich haalbaar is voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
26
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
30
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties