Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ik slikte het insect in en begon meteen te kokhalzen'

Laatste update:

Na een kwartier spelen slikte de rennende Schaars per ongeluk een insect in, die bleef vastzitten in de keel van de middenvelder. De van AZ overgenomen international kreeg even geen lucht en stopte met rennen, in een poging de ongewenste passagier uit zijn lichaam te krijgen (foto). Dit ging echter niet vanzelf en de medische staf moest uiteindelijk hulp bieden.

Een korte behandeling volgde, waarna Schaars met de schrik vrijkwam en de wedstrijd weer kon hervatten. Schaars deed uiteindelijk negentig minuten mee, maar zijn landgenoot Ricky van Wolfswinkel kwam niet aan de bak. De van FC Utrecht overgenomen aanvaller moest op de bank plaatsnemen en mocht niet invallen van Domingos Paciencia.

Update 19 augustus 11:50 uur - 'Ik slikte het insect in en begon meteen te kokhalzen'
Het was even wachten geblazen, maar inmiddels is het insect dat vastzat in de keel van Stijn Schaars geïdentificeerd. De Nederlander had namelijk te maken met een stugge vlieg, die langdurig vast bleef zitten in de keel van de middenvelder. "Dat beest zat vast in mijn keel", blikt Schaars terug op het incident. "Ik slikte het insect in en begon meteen te kokhalzen."

"Het vervelende was dat ik die vlieg niet uit mijn mond kreeg", zo vervolgt Schaars over de insectsoap tegenover Sport-Promotion. "Hij zat vast in mijn keel. Ik heb het eerst nog op het veld geprobeerd en toen dat niet lukte ben ik naar de kant gegaan." Schaars laat weten het insect uiteindelijk door te hebben geslikt. "Waar de vlieg nu is, mag je raden."

-

Meer nieuws

Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
14
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
74
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties