Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ik twijfel er geen moment aan dat Falcao succes wordt bij Chelsea'

Laatste update:

De coach gaf al eerder aan dat Falcao op zijn lijstje stond, maar dat el Tigre niet de enige spits was aan wie hij dacht, omdat dit niet goed zou zijn voor de onderhandelingspositie van Chelsea. In gesprek met DirecTv Sports leek Mourinho echter alvast te rekenen op de komst van Falcao: "Het doet me pijn dat mensen in Engeland denken dat de echte Falcao de speler is die zij in het afgelopen seizoen bij Manchester United hebben gezien", zei de Portugees.

"Falcao is een speler die ik goed ken, die ik volg sinds hij bij Atlético Madrid speelde", vervolgde Mourinho. "Ik weet zeker dat ik hem op zijn oude niveau kan terugbrengen, wanneer hij naar Chelsea komt." Chelsea zal moeten onderhandelen met AS Monaco, dat de 29-jarige Falcao in het afgelopen seizoen verhuurde aan United. Voor de ploeg van Louis van Gaal maakte de aanvaller slechts 4 doelpunten in 26 competitieduels en United maakte dan ook geen gebruik van de optie tot koop.

Falcao wil ondanks het mislukte avontuur bij United graag in Engeland blijven: hij wil aan zijn critici laten zien dat hij wel degelijk kan slagen in de Premier League. De aanvaller werd ook gelinkt aan Liverpool, maar Chelsea lijkt nu het meeste kans te maken op zijn komst. Het is niet bekend wat the Blues zouden moeten betalen aan Monaco voor Falcao, wiens contract in het prinsdom nog drie jaar doorloopt.

Update 17 juni 8.50 uur - 'Ik twijfel er geen moment aan dat Falcao succes wordt bij Chelsea'
De deal tussen AS Monaco en Chelsea moet nog beklonken worden, maar Colombiaans bondscoach José Pekerman gaat ervan uit dat Radamel Falcao komend seizoen op Stamford Bridge voetbalt. De spits zou daar een ploeggenoot worden van landgenoot Juan Cuadrado en volgens Pekerman zouden beiden daar baat bij hebben. "Ik twijfel er geen moment aan dat Falcao en Cuadrado elkaar zullen gaan helpen bij Chelsea en dat ze een succes gaan worden", liet de bondscoach, met Colombia actief op de Copa América, weten tijdens een persconferentie.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties