Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ik wil hem graag hebben, maar het moet in het budget passen'

Laatste update:

"Orlando is een fijne gozer, maar hij is geen leiderstype. Hij is een stille jongen", zegt Van Halst in gesprek met Metro over Engelaar, die dus vooral gehaald lijkt te zijn voor zijn rol in de kleedkamer. Van Halst vindt de komst van Engelaar 'verrassend', omdat hij op het veld volgens hem weinig gaat bijdragen aan de jacht op de titel.

Van Halst, die zelf een verleden heeft in Enschede, wijst op Brama. De clubicoon is niet nodig in Enschede, maar volgens Van Halst heeft Brama dezelfde eigenschappen als Engelaar. "Sterker nog, als Twente-icoon heeft hij toch een paar streepjes voor? En hij is direct inzetbaar. Ik snap het niet echt."

Update 12 september 14.34 uur - 'Ik wil hem graag hebben, maar het moet in het budget passen'
Jan van Halst begrijpt niets van de belangstelling, maar Alfred Schreuder hoopt dat Orlando Engelaar snel een contract tekent bij FC Twente. "Ik wil hem er graag bij hebben. Orlando maakt een goede indruk", aldus Schreuder tegen TC Tubantia. "Maar zijn komst moet ook in het budget van de club passen en beide partijen moeten er dan nog met elkaar uitkomen.'' Schreuder hoopt dat er binnen een week duidelijkheid is.

Snap jij dat FC Twente in zee wil met Orlando Engelaar?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
88
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties