Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'In ieder grapje zit wel een bepaalde kern van waarheid natuurlijk'

Laatste update:

Mulder stipte aan dat het defensieve werk van de Kroaten er belabberd uitzag en dat Dinamo, met de bizarre wedstrijd tegen Olympique Lyon (1-7) als ijkpunt, nu eenmaal de schijn van omkoping rond zich heeft hangen. De uitlatingen van Mulder zijn echter in verkeerde aarde gevallen, zo blijkt. Middels een statement op de officiële clubwebsite zegt de club uit Zagreb dat het Mulders woorden niet pikt.

"We veroordelen de woorden die Mulder bij de NOS heeft gesproken", laat Dinamo weten. "Het getuigt nogal van een gebrek aan professionaliteit. Hoe bestaat het dat een commentator of analyticus zijn eigen mening presenteert als een feit? Hoe kan een team als Dinamo zo beschuldigd worden zonder ook maar enig bewijs? Je kunt een slechte wedstrijd hebben, waarom wordt je dan direct beschuldigd van omkoping?'

"Dinamo zal alle middelen aangrijpen om deze analyticus, die ook assistent-coach is bij FC Twente, sancties op te laten leggen voor zijn woorden", belooft de Kroatische vereniging plechtig. "Waar is de sociale verantwoordelijkheid van journalisten gebleven. Dinamo wordt op vuile wijze gelinkt aan iets waar het niet schuldig aan is."

Update 8 november 19:15 uur - NOS verdedigt ironie van 'Muldera' na geklaag uit Kroatië
De NOS heeft het donderdag opgenomen voor de in Kroatië in opspraak geraakte Youri Mulder. Volgens hoofdredacteur Maarten Nooter waren de uitlatingen die Mulder dinsdagavond deed over Dinamo Zagreb ironisch bedoeld. "Het was een ironische uitleg van merkwaardige verdedigende acties", zei Nooter in een reactie op de boze verklaring die de Kroatische club donderdag publiceerde.

"Hij heeft dat met enige ironie gezegd, maar het komt natuurlijk wel ergens vandaan", citeert het ANP. "Namelijk die 7-1 tegen Olympique Lyon. Daar heeft hij in een samenspraakje aan gerefereerd. Dat zij dat dan heel letterlijk nemen, is voor hun rekening." De NOS heeft nog niets uit Kroatië gehoord

Update 13 november 15.54 uur - 'In ieder grapje zit wel een bepaalde kern van waarheid natuurlijk'
Youri Mulder heeft nog niets vernomen vanuit Zagreb. "Kijk, we hebben daar in Kroatië denk ik te maken met mensen die geen Nederlands spreken", zegt de analist tegen NUsport. "Dan komt het heel nauw als ze gaan vertalen wat ik zei. Ik heb toen in de studio gewoon gezegd wat ik wilde zeggen. En ik denk dat ze wel van juridische stappen af zien als ze de beelden van de eigen ploeg nog een keer bekijken. Ik zei het als een grapje, maar in ieder grapje zit wel een bepaalde kern van waarheid natuurlijk."

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties