Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Incident tussen Ribéry en kritische journalist blijft onbestraft

Laatste update:

De 35-jarige Ribéry kwam zijn landgenoot tegen toen hij op weg was van de kleedkamer naar de spelersbus buiten het Signal Iduna Park. Hij schold Guillou uit en werd daarna ook fysiek, zo weet de boulevardkrant te melden. Het is onduidelijk wat de aanleiding is geweest voor het voorval, maar Guillou zou wel kritisch geschreven hebben over de voormalig international.

Sportief directeur Hasan Salihamidzic bevestigt dat Ribéry en Guillou een 'flinke discussie' hebben gevoerd. Hij wil bij een eerstvolgende gelegenheid dan ook in gesprek gaan met Guillou om zijn kant van het verhaal te horen. Guillou heeft laten weten open te staan voor een gesprek, aldus Salihamidzic.

Bayern scoorde zaterdag twee keer via Robert Lewandowski, maar Marco Reus (tweemaal) en Paco Alcácer hielpen die Borussen aan de overwinning. Ribéry maakte de negentig minuten vol en pakte een gele kaart. Het Bayern van Niko Kovac staat op de vijfde plaats in de Bundesliga en heeft zeven punten minder dan Borussia Dortmund.

Update 14 november 20.10 uur - Ribéry biedt excuses aan voor incident met kritische journalist
Franck Ribéry heeft woensdag zijn excuses gemaakt aan Patrick Guillou, zo melden onder meer BILD en France Football. De journalist van beIN Sports was met collega Jean-Charles Sabattier te gast bij Bayern München, waar hij een ontmoeting had met Ribéry, Hasan Salihamidzic en Uli Hoeness. Ribéry zou Guillou vervolgens zijn excuses hebben gemaakt voor het incident na de verloren wedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-2).

Update 28 november 14.22 uur - Incident tussen Ribéry en kritische journalist blijft onbestraft
Franck Ribéry wordt niet bestraft door Bayern München nadat hij naar verluidt enkele weken geleden een paar tikken uitdeelde aan de Franse journalist Patrick Guillou. Technisch directeur Hasan Salihamidzic bevestigt namelijk in gesprek met BILD dat het incident is afgedaan met excuses van de kant van de aanvaller, waarna der Rekordmeister heeft besloten geen disciplinaire maatregelen te treffen.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties