Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Inter verwijst bod op Belhanda al snel naar rijk der fabelen

Laatste update:

"Internazionele heeft dinsdag een bod van veertien miljoen euro uitgebracht op Belhanda. Ik heb dat bedrag geaccepteerd", verklaarde Nicollin in gesprek met het Turkse dagblad AMKSpor. "Fenerbahçe bood acht miljoen voor de speler, dus heb ik besloten om in zee te gaan met Inter. Het zag ernaar uit dat we met Fenerbahçe niet veel verder zouden komen."

I Nerazzurri zien in de 22-jarige Belhanda, die werd geboren in het Franse Avignon, de perfecte vervanger van Sneijder. De club uit Milaan moet het nieuws overigens nog wel zelf bevestigen. Mochten de uitlatingen van Nicollin op waarheid berusten, dan zal Belhanda zich na de Afrika Cup melden bij de Italianen. In het uiterste geval, wanneer Marokko de finale haalt, kan dat nog tot 10 februari duren.

Update 23 januari 17.30 uur - Inter verwijst bod op Belhanda al snel naar rijk der fabelen
Internazionale heeft naar eigen zeggen geen concrete pogingen ondernomen om Younes Belhanda in te lijven, ook al claimt men in Montpellier een bod van veertien miljoen euro uit Milaan te hebben geaccepteerd. "We houden er niet van om de voorzitter van Montpellier te moeten tegenspreken, maar Inter heeft nooit een bod uitgebracht op Younes Belhanda", aldus het communiqué van technisch directeur Marco Branca woensdagmiddag via de officiële kanalen.

Younes Belhanda kan Wesley Sneijder doen vergeten

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties