Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Interim-trainer Hellemons tekent nieuw contract bij NAC Breda

Laatste update:

De oud-verdediger was tussen 2008 en 2010 bijvoorbeeld werkzaam bij NAC Breda. Hij volgde Ernie Brandts op en dwong met NAC in mei 2009 plaatsing voor de Europa League af en die prestatie werd als een groot succes gezien. Maaskant staat nu open voor een terugkeer bij De Parel van het Zuiden. De Brabanders zijn immers op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Nebojsa Gudelj.

"Ik heb tot op heden nog geen contact gehad met NAC, maar ik sta er wel voor open en ben beschikbaar", zegt Maaskant in gesprek met BN/De Stem. Hij heeft in de Verenigde Staten nog wel een contract tot 2016. Ook onder anderen Ruud Brood en Gertjan Verbeek zijn in beeld bij NAC. Laatstgenoemde voerde maandagmiddag al een gesprek met technisch directeur Graeme Rutjes.

Update 29 oktober 07.25 uur - 'Ik heb wel een voorkeur, maar die spreek ik uit naar de leiding'
NAC Breda heeft al gesproken met Gertjan Verbeek, maar er zijn meerdere kandidaten om Nebojsa Gudelj op te volgen in het Rat Verlegh Stadion. Robert Maaskant heeft zichzelf aangeboden en Eric Hellemons, interim-coach bij NAC, ziet een samenwerking met deze trainer wel zitten. Beide heren werkten een aantal jaar samen bij de ter ziele gegane profclub RBC Roosendaal. "Hij is heel belangrijk geweest voor mijn carrière", zegt Hellemons tegen BN De Stem. "Ik ken hem goed, een prima trainer en een prima kerel. Ik mag hem heel graag."

Hellemons vindt het echter niet netjes om een voorkeur uit te spreken: "Ik wil het niet toespitsen op Maaskant", zo zegt hij. "Er zijn meerdere trainers in beeld. Ik heb ook wel een voorkeur, maar die spreek ik uit naar Graeme Rutjes of Justin Goetzee."

Update 6 november 13.40 uur - Interim-trainer Hellemons tekent nieuw contract bij NAC Breda
Interim-trainer Eric Hellemons heeft een nieuw contract getekend bij NAC Breda. Dat meldt FOX Sports. Hellemons had een parttime contract en was trainer van de C1. In de nieuwe verbintenis staat dat Hellemons trainer is, maar niet van welk team. Zolang NAC Breda geen nieuwe hoofdcoach heeft, is Hellemons de eindverantwoordelijke bij het eerste team. Hellemons is sinds oktober de opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj.

Zou Robert Maaskant een goede trainer voor NAC Breda zijn?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
4
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
24
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties