Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Internazionale deelt jaarsalaris van drieënhalf miljoen euro uit

Laatste update:

De 69-voudig international van Ghana heeft een aflopend contract bij Juventus en vertrekt dus transfervrij naar de club van trainer Luciano Spalletti. In dienst van Juventus kwam hij sinds 2012 tot 5 doelpunten en 21 assists in 150 officiële wedstrijden. Hiervoor kwam Asamoah uit voor Udinese, Bellinzona, Torino en Liberty Professionals in Accra.

Asamoah zei begin maart in een interview met Mediaset nog dat hij 'gelukkig is in Turijn: "Ik heb ook nooit problemen met iemand gehad. Verder wil ik gewoon mijn werk doen en niet te veel over mijn contract praten, dat zorgt alleen maar voor afleiding. Deze club heeft ervoor gezorgd dat ik grote prijzen heb kunnen winnen en heeft me alles gegeven."

Update 15 mei 15.10 uur - Internazionale deelt jaarsalaris van drieënhalf miljoen euro uit
Kwadwo Asamoah ruilt Juventus in voor Internazionale. De linksback gaat een contract tot de zomer van 2021 tekenen tegenover een jaarsalaris van drieënhalf miljoen euro. De Ghanees wordt dinsdag medisch gekeurd en wordt woensdag gepresenteerd, melden diverse Italiaanse media. Inter wil na de komst van Asamoah spits Lautaro Martínez vastleggen.

Een goede aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties