Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Internazionale laat Carew alweer gaan: 'Hij is niet fit genoeg'

Laatste update:

De 33-jarige aanvaller zat zonder club sinds zijn vertrek bij West Ham United afgelopen zomer en was dus transfervrij. Inter kon Carew zodoende binnenhalen buiten de transferperiode en strikt de 91-voudig international als vervanger van de geblesseerde Diego Milito. Hij kampt met een zware kniekwetsuur en zal dit seizoen niet meer in actie kunnen komen voor Inter.

Het contract dat Carew gaat tekenen bij Inter zal hem ongeveer 300.000 euro gaan opleveren. "Inter is een grote club, dus dit is een geweldige kans voor mij", zei de aanvaller op het vliegveld. "Ik ben klaar om te spelen, want in de afgelopen maanden heb ik veel getraind en goed voor mezelf gezorgd." Carew speelde in Italië eerder voor AS Roma, maar dat werd geen succes.

Update 26 februari 20.25 uur - Internazionale laat Carew eerst proefperiode afwerken
John Carew krijgt van Internazionale niet direct een contract tot het einde van dit seizoen, zoals verwacht werd. Voorzitter Massimo Moratti laat weten dat de boomlange aanvaller in de aankomende vijftien dagen zal meetrainen bij Inter. "Daarna zullen we beslissen wat we gaan doen", aldus Moratti. Het nieuws betekent dat Carew aankomend weekend nog niet beschikbaar is voor Andrea Stramaccioni in de uitwedstrijd bij Catania, die voor zondag op het programma staat.

Update 27 februari 18.15 uur - Internazionale laat Carew alweer gaan: 'Hij is niet fit genoeg'
John Carew wordt niet de stand-in voor Diego Milito. Al binnen een dag heeft de medische staf van Internazionale opgemerkt dat de Noorse spits niet over de benodigde conditie beschikt. De club bedankt hem voor zijn toewijding, maar zal verder zoeken. "Zijn huidige fysieke gesteldheid betekent dat Carew een langere periode nodig heeft van specifieke training en individuele begeleiding, alvorens hij in aanmerking komt voor speeltijd. Dit is niet in lijn met wat de club voor ogen heeft", luidt het statement.

Denk je dat John Carew een toegevoegde waarde voor Inter kan zijn?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
9
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
6
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
3
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties