Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Internazionale maakt ontslag van Mazzarri officieel

Laatste update:

Volgens Sky Italia heeft Mazzarri het nieuws inmiddels zelf al te horen gekregen en weet de club ook al wie hem moet opvolgen. Roberto Mancini, die tussen 2004 en 2008 ook al voor de groep stond in het Giuseppe Meazza, zal op korte termijn worden benoemd als nieuwe coach. Dat besluit zou clubeigenaar Erick Thohir de afgelopen nacht hebben genomen. Een officieel bericht laat echter nog even op zich wachten.

Mocht het bericht van de Italiaanse sportzender op waarheid berusten, dan krijgt Mancini na een mislukte periode in Istanbul bij zijn oude liefde weer de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen. In zijn vorige periode aan het roer bij de Milanezen veroverde hij drie keer de landstitel en twee keer de Italiaanse beker. Daarna was hij in dienst bij Manchester City en dus Galatasaray, waar hij het echter nog geen jaar uithield.

Update 14 november 12.35 uur - Internazionale maakt ontslag van Mazzarri officieel
Walter Mazzarri staat niet langer voor de selectie van Internazionale. De Italiaanse club maakt vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de oefenmeester per direct uit zijn functie is ontheven. Onder Mazzarri won Inter slechts 38,8 procent van de competitieduels: 19 zeges, 19 remises en 11 nederlagen. Roberto Mancini is de beoogde vervanger van Mazzarri. De clubloze oefenmeester was in het verleden al coach van i Nerazzurri, met een winstpercentage van liefst 63,2 procent. De verwachting is dat Mancini zaterdag wordt gepresenteerd.

Roberto Mancini is een verbetering ten opzichte van Walter Mazzarri

Meer nieuws

Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
13
Simons maakte slechte beurt bij PSV: 'Wie denk je wel dat je bent, snotneus'
7
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
6
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
31
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
46
Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties